-
پاسخ : خطای 404 در جوملا
سلام
در جوملا 1.5 وقتی برای مطالب title alias (عنوان مستعار) تعریف نکنید، بطور خودکار تاریخ به عنوان alias درنظر گرفته خواهد شد.
همچنین - هم احتمالا بخاطر این هست که شما قبلا از جوملا 1.0 استفاده می کردید alias رو برای منوها یا بخش/مجموعه ها وارد نکردید و - بجای اون درنظر گرفته میشه.
در مورد خطای 404 هم ببینید مشکل همین مطالب با غیرفعال کردن SEF برطرف میشه یا نه؟
یا علی
-
[quote author=سعید link=topic=23484.msg131109#msg131109 date=1269845564]
همچنین - هم احتمالا بخاطر این هست که شما قبلا از جوملا 1.0 استفاده می کردید alias رو برای منوها یا بخش/مجموعه ها وارد نکردید و - بجای اون درنظر گرفته میشه.
در مورد خطای 404 هم ببینید مشکل همین مطالب با غیرفعال کردن SEF برطرف میشه یا نه؟
[/quote]
- نه من از جوملا 1.0 استفاده نميكردم، alias رو هم براي بخش ها و مجموعه ها تعريف كردم..
- بله، وقتي غير فعال ميكنم درست ميشن!!!
-
برای منو ها هم alias تعریف کردید؟
از چه ماژولی برای نمایش مطالب در صفحه اصلی استفاده می کنید؟
-
سلام
با توجه به لینکهایی که بعنوان نمونه گذاشتید، قبلا چنین مشکلی رو با پلاگین JA Zin دیده بودم.
این پلاگین با زبان فارسی مشکل داره و هنوز هم fix نشده. اگر احیانا از این پلاگین استفاده میکنید، ابتدا غیرفعالش کنید سپس آیتم منوی صفحه ی اصلی رو عوض کنید.
یا علی
-
[quote author=کبیری link=topic=23484.msg131120#msg131120 date=1269850664]
با توجه به لینکهایی که بعنوان نمونه گذاشتید، قبلا چنین مشکلی رو با پلاگین JA Zin دیده بودم.
این پلاگین با زبان فارسی مشکل داره و هنوز هم fix نشده. اگر احیانا از این پلاگین استفاده میکنید، ابتدا غیرفعالش کنید سپس آیتم منوی صفحه ی اصلی رو عوض کنید.
[/quote]
سلام
منوی jazin رو پاک کردم درست شد..
این پلاگین با seo سازگاری نداره؟
-
سلام
با SEO در جوملا فارسی سازگاری نداره.
یا علی
-
بسمه تعالی
با سلام
من هم دقیقا به همین مشکل 404 برخوردم.
منتهی هم تنظیمات SEO رو غیر فعال کردم و هم پلاگین SEF رو؛ ولی همچنان همون ارور میاد.
اینم آدرس سایت هست: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم کمک کنید
-
سلام
شما هیچ آیتم منویی به عنوان پیش فرض دارید؟
موفق باشید
-
بله توی منوی اصلی، آیتم صفحه اصلی پیش فرض هست.
-
محتویات پوشه cache را پاک کنید اگر مشکل پابرجا بود مشخصات جوملا و هاست را بفرستید تا چک کنم
موفق باشید