سلام
آقا دم همه شما گرم
الان تا آنجا رسیدیم که اطلاعات مورد تنظیمات پایگاه داده را می خواهد
ولی هر چی ما می زنیم قبول نمی کنه چی باشید تو نام هاست و نام کاربری و رمز و نام پایگاه داده باید بزنیم ات قبول کنه
مرسی
یاعلی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
آقا دم همه شما گرم
الان تا آنجا رسیدیم که اطلاعات مورد تنظیمات پایگاه داده را می خواهد
ولی هر چی ما می زنیم قبول نمی کنه چی باشید تو نام هاست و نام کاربری و رمز و نام پایگاه داده باید بزنیم ات قبول کنه
مرسی
یاعلی
سلام
شما چه مشخصاتی وارد می کنید؟
با عرض سلام
دوستان امیدوارم همیشه و همه روزتان پر از خوشبختی و سلامت برای همه شما و خانواده تان باشد
بلاخره با کمک شما دوستان موفق به نصب جوملا شدم ولی وقتی سایتو باز می کنم این خطا رو میده
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
چی کار کنم این خطا مال چی هست؟
یاعلی
سلام
به علت اینکه مشخصات ftp درست نبوده اند فایل configuration.php ایجاد نشده است و باید جوملا را مجددا نصب نمایید
موفق باشید
نوید جان سلام
باور کن تا الان سه یا چهار بار نصب کردم
دوستم که این کارست می گه مشکل از هاستته نمی دونم شاید اینجوری باشه
یاعلی
سلام
یوزرنیم و پسورد هاست را ارسال کنید براتون جوملا نصب میکنیم
یا علی
آقای فیروزمندان سلام
برای شما ارسال کردم خدا خیرت بده
یاعلی
----------------
آقای فیروزمندان دوست عزیز سلام
اگر اطلاعات دیگری لازم دارید بفرمایید برایتان ارسال کنم
هیچ مشکلی نیست اگر اطلاعات قبلی هم پاک شد
یاعلی
** ارسال اضافی حذف شد
من تلاش میکنم تا جوملا را نصب کنم ولی صحفه index.php خالی است چند بار جوملا را داونلود کردم و سه یا چهار بار نصب کردم فر قی نمی کند. (wamp serve)
سلام
[quote author=abyes link=topic=24224.msg134012#msg134012 date=1272403110]
من تلاش میکنم تا جوملا را نصب کنم ولی صحفه index.php خالی است چند بار جوملا را داونلود کردم و سه یا چهار بار نصب کردم فر قی نمی کند. (wamp serve)
[/quote]
آیا دقیقا طبق [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جلو رفتید و این مشکل بوجود اومده؟
نسخه ی wamp و جوملا رو هم بفرمایید.
یا علی
با تشکر ،
من آخرین نسخه را از هر دو دونلود و نصب کردم ولی جواب نمیدهد فکر میکنم افزونه یا چیز دیگری بخواهد.
چون بعد ازکلیک روی index.php صفحه ویندوز باز میشود میگوید این فایل را نمیتوان باز کند. یکی از این برنامه ها را انتخاب کنید.
[quote author=کبیری link=topic=24224.msg134031#msg134031 date=1272430902]
سلام
[quote author=abyes link=topic=24224.msg134012#msg134012 date=1272403110]
[/quote]
آیا دقیقا طبق [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جلو رفتید و این مشکل بوجود اومده؟
نسخه ی wamp و جوملا رو هم بفرمایید.
یا علی
[/quote]