نه می خواهم هماهنگ کنم مثلا موقع آپگرید قعطش کنم
میشه؟
باسپاس
نمایش نسخه قابل چاپ
نه می خواهم هماهنگ کنم مثلا موقع آپگرید قعطش کنم
میشه؟
باسپاس
شما فکر کن ما یک پل میخواهیم بسازیم برای سهولت مردم که از ده بالا به ده پایین بیان. اما این پل ممکن هست به خاطر آبیاری مزارع همجوارش سست بشه. حالا ممکن هست این پل هر لحظه از کار بیوفته. به نظرتان برای اینکه این پل را ترمیم کنیم باید پل رو کلاً خراب کنیم ؟ اصلاً اینکار به نظرتان درست هست ؟
به نظرتان بهتر نیست از ابتدا یک جاده برای این دو ده بسازیم؟ چون اصلاً ساخت پل ضرر هست!
سوال شما دقیقاً مثل این هست که من بگم حالا فعلاً پل رو میسازیم، هروقتی خواستیم بازسازی کنیم پل رو خراب میکنیم و دوباره میسازیم!
دوست عزیز از اینکه ما به شما پیشنهاد میکنیم از خیر اینکار بگذرید به چند دلیل هست. نه اینکه هنگام ارتقای سیستمها صرفاً به مشکل بخورید! موارد زیادی هست که اگر کمی در انجمن جستجو کنید خواهید دید که برخی از کاربران به چه مشکلاتی برخورد کردند.
در هر صورت این بحث فکر میکنم در همینجا به پایان برسد. چون شما جواب سوالتان را در همان ارسالهای نخست دریافت کردید.
زمستانتان سپید
سلام. راستش من دنبال اطلاعاتی درباره JFusion می گشتم که رسیدم به اینجا.
میخواستم ببینم می شه من رو توی این پست راهنمایی کنید. چون بعد از سرچ نتونستم به چیزی برسم.
سپاسگذارم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]