پاسخ : مشکل ماژول mod_news_pro_gk1 با مرورگر موزیلا فایرفاکس
در سایتی که اقای فیروزمندان گذاشتن خوبه فقط متن رو نشون نمی ده جاهی که من تست کردم هیچی رو نشون نمی داد !!!
اقای فیروزمندان ایا شما در یک قالب غیر از قالب پیشفرض هم تست کردید ؟
چون قالبی که من دارم حتی 1 خط هم ادیتش نکردم و مشکل قاعدتا از قالب نیست چون هنگان سویج بین زبان ها مشکل حل می شه
زبان کجا رو باید تغییر بدیم تا مشکل حل بشه ؟ سایت یا مدیریت ؟ مشکل حل میشه یعنی مطالب رو هم نشون میده یا فقط اینکه چارچوب را نشون میده ؟
الان از من چارچوب را نشون میده اما هیچی مطلب توش نیست ...
الان سایت خود مامبو لرن فارسی هست ؟ یا انگلیسی ؟
من زبان قسمت سایت رو انگلیسی کردم نشونش داد ول فارسی رو نشون نمی ده
من حتی روی جوملا فالب پیش فرض هم اینکار رو کردم ولی نشون نداد نمی دونم اقای فیروزمندان چی کردن نشون می ده
اقای فیروزمندان کنار این ماژول چیز دیگه ای هم نصب کردید مثلا پلاگین خاصی ؟؟؟ در داکیومنت این ماژول می خونم یه چیزی انگار به اسم photo slider می گفت نصب کنید !!!
میشه اقای فیروز مندان تنظیماتی که برای این ماژول کردید که داره متن رو نشون می دا اینجا یه عکس ازش بذارید ؟
با سلام خدمت دوستان
ممنون از این که حوصله به خرج دادین و این سوال رو بی پاسخ نذاشتین
دوستان ! من اون کاری رو که آقا محسن گفته بودن امتحان کردم و ظاهرا مشکل رفع شد. یعنی زبان رو به انگلیسی تغییر دادم و درست شد. جالب این که زبان رو دوباره به فارسی برگردوندم و دیدم که دوباره داره کار می کنه و هیچ مشکلی وجود نداره
خودمم شاخ در آوردن
نمی دونم واقعا در این زمینه توضیحی وجود داره یا شانسی بوده؟
ممنون
لطف کن ادرس سایتت رو بذار اینجا
چون این کار رو ما هم کردیم و لی مشکل حل نشد
من هم با انگلیسی کردن سایت .. مشکلم بر طرف نشد ... اما دیدم جای آیکون های داخل ماژول عوض شد ولی تغییری توی انتخاب نشد .... مثلا اگه توی فارسی انتخاب کرده بودی یه گزینه ای را عدم انتشار (غیر فعال ) حالا که انگلیسی شده رو گزینه فعال قرار گرفته ...
مشکل میتونه از این باشه ؟ از مدیران کسی میتونه بگه توی مامبولرن به چه طریقی عمل کردند ؟
سلام
در مامبولرن و لینکی که دادم هیچ تغییر خاصی صورت نگرفته
هیچ ماژول پلاگین یا ... جدایی نصب نشده
در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جوملا خام و ماژول خام نصب شد و بدون مشکل کار کرد.
ممکن هست مشکل از بروزر - هاست - تنظیمات و ... شما باشه
یا علی
یک سئوالی داشتم ... در مامبولرن از جوملا فارسی استفاده شده یا زبان اصلی (بدون تغییر) ؟
این لینک تست مامبو هم برای من فقط توی IE و کروم نشون داده میشه .... و توی فایرفاکس و اپرا نشون نمیده ... اما ماژول مامبولرن تو همه جا نشون داده میشه
پس این وسط یه موردی باید باشه دیگه ...
امکانش هست از تنظیمات ماژول در مامبولرن یک عکس قرار دهید ؟
چون این ماژول برام خیلی حیاتی هست ... ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
اقای فیروزمندان میشه این زحمت رو تقبل کنید و شما سایت دوستمون رو چک کنید و ایشان یوزر پس مدیریت را به شما بدهند و نتیجه اش را اینجا بگید تا ما هم استفاده کنیم.
اگه فرصت دارید و صلاح میدونید که براتون بفرستم ؟
دوستان من دوباره چک کردم و دیدم این ماژول با ie8 هم مشکل داره ... و الان فقط توی کروم و آی ای6 نشان داده میشه... تمام تنظیمات هم تغییر دادم اما هیچ تاثیری نداشت ...
از دوستان کسی هست بتونه راهنمایی بکنه ؟ من واقعا احتیاج دارم که این مشکل برطرف بشه و یا اینکه یک ماژول مشابه همین ماژول معرفی کنید.... اگر هزینه ای هم داشته باشه من در خدمتم ...
با تشکر
** دو ارسال شما یکی شد