سلام
بله میتونید این کار رو بکنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بله میتونید این کار رو بکنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
ايا ميتوانم مستقيما از 1.5.10 به 1.5.18 ارتقاء دهم
یا باید بسته ها را یکی پس دیگری باید اپلود کنم تا به 18 برسم
سلام
این مقاله رو مطالعه کنید
شاد و سلامت در پناه ایزدکد:http://www.mambolearn.com/v2/tutorials/joomla-cms/getting-started-joomla/170-upgrade-joomla-farsi-15-tutorial
سلام تشکر مقاله بسیار خوب و مفیدی بود
اما بازم این مطلب برای من روشن نشد که:
ايا ميتوانم مستقيما از 1.5.10 به 1.5.18 ارتقاء دهم یا باید بسته ها ارتقاء را یکی پس دیگری باید اپلود کنم تا به 18 برسم
لطفا این موضوع را روشن نمایید
اخرین نسخه 1.5.18 رو بارگذاری کنید و در داخل پوشه روت از حالت فشرده خارج منید و پوشه installtion رو پاک کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
نسخه بروز رساني 1.5.10 به 1.5.18 را از کجا میتوانم دانلود کنم؟
سلام
نیازی به این بسته نیست.
همین کار رو بکنید کافیست:
[quote author=Mr.MersaD link=topic=24845.msg139195#msg139195 date=1277211963]
اخرین نسخه 1.5.18 رو بارگذاری کنید و در داخل پوشه روت از حالت فشرده خارج منید و پوشه installtion رو پاک کنید
[/quote]
یا علی
من اخرين نسخه جوملا را اپلود کردم در پوشه public_html و در پوشه ای بنام private سیو شد و بعد ان را از زیب خارج کردم و فایل انیستال که با پسوند php بود خذف کردم اما باز هم عمل ارتقا انجام نشد و در همان نسخه قدیمی را نشان میدهد
البته توضیح بدم من نسخه زیب شده را هم خذف کردم
و این را هم بگویم در پوشهwww عین همان فایلها ابلود شده هنوز وجود دارد
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز مراحل خیلی ساده هست و خیلی واضح
1) اخرین نسخه جوملا ( حال حاضر 1.5.18 ) رو در خود pablic_html وارد کنید
2) از حالت فشرده خارج کنید extact
3) پوشه instaltion رو پاک کنید
جوملا شما ارتقا یافته خواهد بود
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
[quote author=rezaali link=topic=24845.msg139385#msg139385 date=1277498590]
من اخرين نسخه جوملا را اپلود کردم در پوشه public_html و در پوشه ای بنام private سیو شد و ...
[/quote]
نباید در پوشه ی private قرار بدید. بسته رو در همون پوشه ای که جوملای قدیمی وجود داره، قرار بدید و extract کنید.
یا علی