با سلام
من دوباره مامبو را نصب کردم . ولی باز هم نشد .
میشه یک نگاه بندازین . من حتی تو قسمت مدیریت هم نمی تونم قالب عوض کنم . مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من دوباره مامبو را نصب کردم . ولی باز هم نشد .
میشه یک نگاه بندازین . من حتی تو قسمت مدیریت هم نمی تونم قالب عوض کنم . مرسی
سلام
منظورتون از نصب دوباره چیه؟
اگر منظورتون جایگزینی فایل ها هست، مطمئن هستید که تمام فایل ها جایگزین شدند؟
ظاهرا همش جایگزین شدن.
به سوال اول من پاسخ ندادید.
لطفا رمز عبور Cpanel رو عوض کنید و اطلاعات ورود به Cpanel رو خصوصی برای من بفرستید بررسی می کنم.
یا علی
سعید جان من ارسال کردم . در مورد سوال اول من فایل ها را جایگزین کردم با extract کردن
من در هاست شما دیدم فایل ارتقای مامبو 4.6.2 به 4.6.5 هست.
نسخه قبلی مامبو شما 4.6.2 بوده؟ یعنی اینکه بدون انجام عملیات ارتقا فایلهای مامبو 4.6.5 رو جایگزین کردید؟ یا قبلا عملیات ارتقا انجام شده؟
لطفا اطلاعات مدیریت مامبو رو هم بطور خصوصی بفرستید.
یا علی
قبلی 4.6.2 بوده من پچ 4.6.2. به 4.6.5 را دانلود
اکسترک و به پوشه upgrate رفتم
و طبق مراحا رفتم
متوجه مشکل شدید ؟
یک مشکل دیگه وجود داره وقتی آدرس سایت digitalimage.ir رو میزنم به صفحع اصلی نمیره مشکل این چی هست ؟
** سه پست شما یکی شد.
تمامی مشکلات سایت شما حل شد.
ایراد در فایل configuration.php بود که مسیر سایت رو digitalimage.ir وارد کرده بودید، در حالی که سایت شما در digitalimage.ir/portal قرار داشت.
لطفا تمامی رمزهای عبور ارسال شده رو عوض کنید.کد:$mosConfig_live_site = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
مرسی سعید خان . ولی الان که میزنم digitalimage.ir در ie یا mozilla به صفحه اصلی نمیره ؟
آقا سعید واقاه مرسی ممنون از لطف شما.
** هایپرلینک اصلاح شد و دو پست شما یکی شد.
سلام
شما باید در htaccess به پوشه ریدایرکت کنید. اگر از cpanel استفاده میکنید آموزش زیر رو بخونید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
زمستانتان سپید