پاسخ : کامپوننت تماس با ما، پيام ها رو کجا مي فرسته؟
سلام
محمدجان! براي تنظيمات php چي بايد ست کنم؟
ارسال کننده ایمیل :php mail function
ایمیل فرستنده :info@javanan.ir
نام فرستنده: عنوان سایت
مسير ارسال كننده ايميل : /usr/sbin/sendmail
استفاده از SMTP: خير
نام کاربری : ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كلمه عبور: پاسورد ايميل
هاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین مسیر ارسال کننده رو میتونی از توی cpanel سمت چپ از مشخصات سرور پیدا کنی که پیشفزض همین بالایی هستش.
تغییرات در php در اختیار مدیر سرور هست.
تا تنظیمات مسیر ارسال کننده مربوط به PHP میشه و بقیش مال SMTP هست که نیازی بهش نیست چیزی وارد نکن.
اگه از SMTP استفاده میکنی باید این کارها رو بکنی.
1- یه ایمیل بسازی
2- استفاده از SMTP رو بلی کنی.
3- ارسال کننده رو روی SMTP بزاری
4- نام کاربری Email ی که ساختی رو وارد کنی
5- پسور ایمیل رو بدی
6- میل سرور رو مثل اونی که بالا دادم تنظیم کنی اصولا به شکل mail.yourdomain.com هستش
ببين اول اينكه ميل سرور هاي ياهو مشكل داره دوم اينكه مامبو رو بعضي از سرور هائي كه وليد نيستند يه سري باگ مي ده ممكنه سرور تو هم جز اون سرور ها باشه تنضيمات رو درست انجام دادي و بچه ها هم بهت درست گفغتند
[quote author=behzad900 link=topic=2676.msg16310#msg16310 date=1161280166]
ببين اول اينكه ميل سرور هاي ياهو مشكل داره دوم اينكه مامبو رو بعضي از سرور هائي كه وليد نيستند يه سري باگ مي ده ممكنه سرور تو هم جز اون سرور ها باشه تنضيمات رو درست انجام دادي و بچه ها هم بهت درست گفغتند
[/quote]
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم! شما تو اولین تاپیکتون جواب سوال دادید ممنون از این کمکتون اما....
لطفا در همین ابتدا قوانین رو مطالعه کنید. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
23 - حتی الامکان از پست دادن در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصلاح off topics ) بپرهیزید.
off topics = تاپیکهایی که جواب داده شده اند یا از آنها مدت زیادی میگذره!
اما این نکته رو هم بگم که میل سرور یاهو هیچ موردی نداره اصولا کسی رو یاهو نمیاد میل بسازه بعد رو دامینش بزاره! یکم منطقی به نظر نمیاد!
منظورتون از سرور ولد و باگ چیه ممکنه بصورت خصوصی پیغام بدید یا در یک تاپیک تو قسمت امنیت مطرح کنید! اینجوری فکر میکنم خیلی بهتر باشه! منابع پموثق یادتون نره! ;)
پاسخ : کامپوننت تماس با ما، پيام ها رو کجا مي
نقل قول:
23 - حتی الامکان از پست دادن در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصلاح off topics ) بپرهیزید.
off topics = تاپیکهایی که جواب داده شده اند یا از آنها مدت زیادی میگذره!
سلام
محمدجان
1- فکر نمي کنم تاپيکي که از عمرش 1 روز مي گذره قديمي و off شده باشه(تاپيک 18 اکتبر توسط ايشان در 19 اکتبر پاسخ داده شده است)
2- اينکه تاپيکي موضوعش بررسي شده يا نه يه چيز مطلقه يا نسبي؟ بنا به کدوم دليل شما ميگي موضوعش بررسي شده و رفته پي کارش؟
3- و تازه فکر نمي کنم اين نوع جواب دادن به يه عضو تازه وارد، درست باشه.
حوب ببین یاسر جان
شما از زمانی که بنده جواب تاپیک رو زدم تو انجمن اومدی و حتما این تاپیک من رو خوندی که اگه مشکلت برطرف نمیشد 100% دوباره سوال میکردی!
دلیل off بودن این تاپیک همین هستش.
برخورد بنده به هیچ وجه بد نیست چه با کاربر تازه وارد چه قدیمی.
شما دقت کنید این کاربر گرامی تازه وارد فقط از اون روز یک پست زده و مباحثی رو بدون داشتن هیچگونه تایید یا دلیلی تو انجمن مطرح کرده که اصلا واقعیت هم حتی نداره!
فکر نمیکنم وقتی یک کاربر جواب سوالش رو گرفته باشه لزومی باشه دوباره شخص دیگه ای جواب بده! (اونم نادرست)
اما یک نکته یاسر جان! که بصورت خصوصی ارسال کردم!
سلام
این مشکل رو منهم دارم. شما می توانید با کلیک کردن بر روی «ارسال اطلاعات برای outloook » ببینید که چه ایمیلی اونجا تعریف شده. مال من که نوشته بود [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به سایت یکی از دوستان سر زدم اصلا این مشکل رو نداشت یعنی وقتی بر روی outlook کلیک می کردی همون ایمیلی دلخواه رو می دیدی
برای اینکه ایمیل ها رو از دست ندی راه اورژانسی اینه که قسمت های نظر دهی که در پایین تماس با ما است رو غیر فعال کنید. و فقط آدرس ایمیل رو در صفحه تماس با ما بگذارید. چون من بعد از 6 ماه متوجه این موضوع شدم و فکر کنم خیلی از تماس ها رو از دست دادم
سلام
[quote author=ynazem link=topic=2676.msg16869#msg16869 date=1162061419]
برای اینکه ایمیل ها رو از دست ندی راه اورژانسی اینه که قسمت های نظر دهی که در پایین تماس با ما است رو غیر فعال کنید. و فقط آدرس ایمیل رو در صفحه تماس با ما بگذارید. چون من بعد از 6 ماه متوجه این موضوع شدم و فکر کنم خیلی از تماس ها رو از دست دادم
[/quote]
منظورت اينه که نهايتا هم با اين کامپوننت موفق نشدي که ايميل دريافت کني، درسته؟
و با گذاشتن آدرس ميل صرفا منظورت اين بوده که کاربر يه آدرسي ازت داشته باشه؟
پاسخ : کامپوننت تماس با ما، پيام ها رو کجا مي
[quote author=یاسر link=topic=2676.msg16211#msg16211 date=1161201034]
سلام
جواب نداد! کجاش مشکل داره؟
تنظيمات Sendmail و php mail function چطوريه؟
[/quote]
یاسر جان سلام
مشخصاتی که در تصویر نشون داده میشه اشتباه پر شده ...
روبروی نام کاربری smtp نباید بنویسی : SMTP : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بلکه باید بنویسی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هاست smtp هم بزن mail.javanan.ir
یا علی
ممنون آقاي فيروزمندان .. منم ميخواستم همين رو بگم منتها به خاطر اينكه فارسي و انگليسي رو با هم نوشتم نوشته هام نامفهوم شدند كه محمد خان فكر كردن اشتباه گفتم .....ولي كاش سرور من اشكال نداشت و كار مي كرد ;D به هر حال موفق باشين !!! :-* ;)