پاسخ : آموزش تبدیل دیتابیس مامبو 4.65 به جوملا 1.5.15 مامبول
با سلام
[quote author=titanpass link=topic=25632.msg132323#msg132323 date=1270931151]
تو Phpmyadmin نمیزاره که فایل بیش از 2 مگابایت ایمپورت بشه بخاطر همین من از bigdump استفاده می کنم.
bigdump هم همین اشکال بالایی رو گرفت
[/quote]
مطمئن هستيد phpmyadmin نميذاره 2 مگابايت بيشتر آپلود کنيد؟ چون سرور من تا 59 مگابايت را اجازه ميده O0
ميتونيد از نرم افزار PremiumSoft Navicat ویا دیگر نرم افزار های mysql نيز استفاده کنيد.
(فکر کنم از موضوع تاپیک دیگه خیلی منحرف شدیما)
يا علي
شما تو نستید یوزرها رو هم برگردونید؟
من تست کردم اصلا فایل بزرگتر از 2 مگ می دید دقیقا همین نوشته جلوی پنجره import هستش: Location of the text file (Max: 2,048KiB)
من با navicat هم می خواستم ایمپورت کنم ولی sql رو جزو ورودی ها قبول نمی کنه
حالا اینا هیچ. شما این فایل رو که برای من سند کردید رو تست کردید و مشکل نداشت؟
آقا خیلی ممنون که وقت میزاری
با سلام
بله تصویر صفحه یوزر ها و یک صفحه از مطالب سایتتون هم در پیغام خصوصی فرستادم چک کنید.
برای اطمینان بیشتر روی لوکال هاست چک کنید.
راستی یک فکری به نظرم رسید به جای فایل sql فایل sql.gz را از طریق phpmyadmin وارد کنید چون حجمش کمتره O0
شاید بشه دورش زد. ولی مطمئن نیستم
فایل sql.gz در پیام خصوصی ارسال شد
یا علی
ممنون
اون تكنيك رو هنوز تست نكردم ولي فايل zip من بيشتر از 2 مگ مي شد.
يه نرم افزار ويرايش ديتا بيس پيدا كردم
با اون ايمپورت كردم 30 تا ارور گرفت عوضش يوزرها رو آورد. يه روش ديگه هم پست ها رو آورد. حالا برم ببينم مي تونم جداول يوزرها رو از اين ديتابيس بريزم تو اون يكي . اينكار كه اشكال خاصي نداره؟
اگر برنامه ويرايش خوبي مي شناسيد معرفي كنيد
[quote author=titanpass link=topic=25632.msg132320#msg132320 date=1270929187]
{ -----متن اشکال : در خط متوقف شده 1432.
در اينجا، تعداد صف بيش از 300 خط است. نياز به ميزان بيشتري جا براي قرار گيري دارد
متوقف شده در خطا-------------}
[/quote]
سلام
آقا من رفتم اينترنت يه سرچي زدم جواب اين مشكلم رو پيدا كردم.
Just edit the dump file so that after 300 inserts you start a new statement:
مشكل از اونجايي بود كه نبايد بيش از 300 خط پشت سرهم بياد مگر اينكه يك دستور جديد نوشته بشه يعني حداكثر فاصله بين دو تا دستور insert مي تونه 300 خط باشه. اگر بيشتر بشه بايد با يه اديتور اونو باز كني آخر خطي كه ارور ميده يك سيكالم و خط بعدي دستور ر تكرار كني تو اين آدرس توضيحش هست
کد:
http://stackoverflow.com/questions/680571/mysql-import-database-error-because-of-extended-inserts
منم يه توضيح كوچيك ميدم
وقتي با bigdump فايلتون رو داريد ايمپورت مي كنيد اگر اين خطا روداد يك شماره خط هم اعلام مي كنه مثلا فرض كنيد عددش 1855 باشه
با يه برنامه اديتور بانك اطلاعاتيتون رو باز مي كنيد پيشنهاد من emeditor هست كه تو چند ثانيه يك فايل 10 مگي رو باز مي كنه
بعد كه باز كرديد ميريد سر خطي كه bigdump گفته . مثلا همون 1855 خودمون .emeditor براي اينكار تو منوش دستور jump رو داره. كافيه شماره خط رو بزنيد
اينجا كجاست؟ اينجا همون جايي كه 300 تا خط تموم شده و داره ميره خط 301 ولي دستور جديد نيومده
خب بايد چيكار كرد
دقيقا 300 خط بالاتر از اينجا دستور قبلي هست تو مثال ما ميشه 1555=300-1855 . يعني ميريد خط 1555 اونجا يك كد اين شكلي مي بينيد
INSERT INTO `myTable` (`id`, `field1`, `field2`) VALUES <---اين خط منظورمه. اين خط رو كپي كنيد
بعد اين خط 300 خط چيزاي ديگه نوشته مثل اين
(1, 'a', 'b'),
(2, 'c', 'd'),
(3, 'e', 'f'),
-- l
اگر دقت كنيد مي بينيد بعد هر خط يك ويرگول هست.
حالا بر مي گرديد سر نقطه ارور يعني همون خط 1855 فرضي بهتره يكي دو تا خط بريد بالاتر تا مطمين بشيد 300 تا رو رد نكرديد
يك اينتر بزنيد و كدي رو كه كپي كرده بوديد اينجا پيست كنيد. چون اين دستور همون دستوره بس خطايي ايجاد نشده.
مونده فقط يكار بريد خط بالا و ويرگول رو پاك كنيد جاش سميكالم يا نقط ويرگول رو بزاريد ;
اينكار لازمه سميكالم ميگه كه دستور قبلي تموم شد. و داره از خط بعد يك دستور جديد شروع ميشه. ما دستوربعدي رو هم همون دستور قبلي گذاشتيم پس مشكلي نخواهد بود
فايل رو ذخيره كنيد و يكبار ديگه با بيگ دامپ بزنيد بره بالا حالشو ببريد
مي تونيد از لينك اصل داستان رو بخونيد
کد:
http://stackoverflow.com/questions/680571/mysql-import-database-error-because-of-extended-inserts
بطور خلاصه بگم.
1- بايك برنامه اديتور فايل رو باز كنيد
2- برويد سر خط گزارش شده به عنوان مشكل
3- 300 خط بالاتر از اينجا آخرين دستور هست. به 300 خط بالاتر رفته خط دستور را كپي كنيد
4- به خط مشكل برگرديد
5- بين دوتا خط كد راوارد كنيد
6- به انتهاي خط قبلي برويد و ويرگول را پاك كرده و نقطه ويرگول ; بجاي آن بگذاريد
7- فايل را ذخيره كنيد و بعد آپلود كنيد . بعد حالشو ببريد
نكته: ممكن است در يك بانك اطلاعاتي در چند نقطه اين اشكال وجود داشته باشد كه بايد همه را همينطور اصلاح كنيد
** اصلاح نوشتاری
**
هایپرلینک ها اصلاح شد.
سلام
من انجام دادم موقع بازیابی ارور میداد مثل دوستمون منو ها پاکردم رفت از نظرسنجی ارور گرفت!
بیخیال شدم رفتم با اون MigrateAssistance انجام دادم ارور نمیده اما خیلی چیزها رو هم برنگردند!
لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنم؟
ببين تقريبا تو هم مشكل منو داري . مشكل من اين بود كه ديتا بيسم چند نوع كاراكتري بود. ديتا بيم رو دادم بچه ها هم رو يونيكد كردن تحويلم دادن خيلي راحت انجام شد
فكر كنم آقايكبيري بود باهاش تماس بگير اينم لينكش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از اينكه اون بك مقدار كانورت ميشه متنت اجق وجق نميشه؟
چي همينه؟ مشكلت؟
حل شد يا نه
حل نشده!
کد:
Error at the line 829: INSERT INTO jos_menu (`id`,`menutype`,`name`,`link`,`type`,`published`,`parent`,`componentid`,`sublevel`,`ordering`,`checked_out`,`checked_out_time`,`pollid`,`browserNav`,`access`,`utaccess`,`params`,`alias`) VALUES ( '1','منوی اصلی','صفحه اصلی','index.php?option=com_frontpage','components','1','0','10','0','8','0','0000-00-00 00:00:00','0','0','0','3','menu_image=-1\npageclass_sfx=\npage_title=صفحه اصلی\nshow_page_title=0\nback_button=\nnum_leading_articles=4\nnum_intro_articles=0\nnum_columns=0\nnum_links=0\norderby_pri=\norderby_sec=front\nshow_pagination=0\nshow_pagination_results=0\nimage=1\nshow_section=0\nsection_num_links=0\nshow_category=0\ncategory_num_links=0\nshow_title=1\nlink_titles=\nshow_readmore=\nshow_vote=\nshow_author=\nshow_create_show_date=\nshow_modify_show_date=\nshow_pdf_icon=0\nshow_print_icon=0\nshow_email_icon=0\nshow_title=1\n','----1');
Query:INSERT INTO jos_menu (`id`,`menutype`,`name`,`link`,`type`,`published`,`parent`,`componentid`,`sublevel`,`ordering`,`checked_out`,`checked_out_time`,`pollid`,`browserNav`,`access`,`utaccess`,`params`,`alias`) VALUES ( '1','Ù�Ù�Ù�Û� اصÙ�Û�','صÙ�ØÙ� اصÙ�Û�','index.php?option=com_frontpage','components','1','0','10','0','8','0','0000-00-00 00:00:00','0','0','0','3','menu_image=-1\npageclass_sfx=\npage_title=صÙ�ØÙ� اصÙ�Û�\nshow_page_title=0\nback_button=\nnum_leading_articles=4\nnum_intro_articles=0\nnum_columns=0\nnum_links=0\norderby_pri=\norderby_sec=front\nshow_pagination=0\nshow_pagination_results=0\nimage=1\nshow_section=0\nsection_num_links=0\nshow_category=0\ncategory_num_links=0\nshow_title=1\nlink_titles=\nshow_readmore=\nshow_vote=\nshow_author=\nshow_create_show_date=\nshow_modify_show_date=\nshow_pdf_icon=0\nshow_print_icon=0\nshow_email_icon=0\nshow_title=1\n','----1');
MySQL: Duplicate entry '1' for key 1
متوقف شده در خطا
**
کد ها در تگ کد قرار گرفت.