پاسخ : مشکل در نصفه باز شدن index
دوست عزیز من از 20 تا جا تست کردم سایت بد باز میشه دوستان هم به من گفتند ککه نصفه سایت باز میشه.با هر چیزی غیر از اینترنت اکسپلورر باز میشه.یعنی منوهای سمت جچ و صفحه اصلی ناقصه.لطفا بگید چطور میتونم حلش کنم.beheshtebarin.ir این هم هست همه دوستان هم میتونند ببیند.
بله دوست عزیز حق با شما است. سمت چاپ صفحه شما مشکل دارد. این به این دلیل است که شما برای TD وسط table ، width تعریف نکردید و برای همین کل صفحه رو میگیرد.
باید خط زیر را اصلاح کنید
<td valign="top"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" id="table7">
taghir bedahid be
<td valign="top" width="500"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" id="table7">
ببخشید وی میتونید بگید اینو باید کجا وارد کنم؟دقیقا!!!
دوست عزیز من این رو داخل ایندکس قالب جایگزین کردم اما درست نشد.مشکل از قالب فکر نکنم باشه.چون وقتی قالب رو عوض کردم هم درست نشد.
اصلا پست ها هم نشون داده نمیشه
دوست عیز هنوز بعد 2 هفته جوابی پیدا نکردید؟
دوست عزی هنوز جوابی پیدا نشده؟
>:(مديران محترم چرا بعد يكماه نتوستيد جوابي به سوال من بدهيد همش آخرين ارسال هاي من رو پاك ميكنيد؟من انتظار جواب از شما دارم همش به من قوانين رو گوش زد ميكنيد كه شكيبا باشيد و منظر جواب .اخه 1 ماهه سايت من از هم پاشيده شما اينطوري جواب منو ميديد و پست هامنو پاك ميكنيد.چرا نميتونيد پشتيباني درست بكنيد؟
** ارسالهای شما یکی شد
سلام
پستهای شما پاک نمیشوند بلکه یکی میشن. این کار برای جلوگیری از بهم ریختگی انجمن و نظم تاپیکها انجام میشه.
همونطور که قبلا هم طبق قوانین ذکر شد:
34) انجمنهای مامبولرن برای پاسخگویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخدهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
بجای این همه منتظر بودن و بالا آوردن تاپیک کافی بود 2 نکته رو رعایت کنید تا سریعتر جواب بگیرید:
1- حقوق ناشر قالب رو رعایت کنید و اقدام به عوض کردن کپی رایت به نام خودتون نکنید.
2- در انجمن جستجو کنید > [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی