پاسخ : قالب تابناك و مشكلش با IE 7&6
سلام
دوستان
من امیررضا تهرانی هستم و این قالب را هم من طراحی کردم هدفم هم آموزشی بوده و استفاده تجاری نبوده مثلا فایل index.php را ببینید برای کد ها توضیح فارسی نوشتم و کلا قصدم کار آموزشی بوده انصافا هم به نظرم این قالب اصلا دارای ارزشی نمیباشد که بخواد براش وقت گذاشته بشه اما از نظر آموزشی میتونه خیلی خوب باشه .
دارم روی یک قالب دیگه کار میکنم که میتونید تصویرش را در زیر ببینید برای ie هم ست هست رایگان هم منتشرش میکنم فقط یکم صبر کنید الان قالب تمام شده داریم روی استالیش کار میکنم که با چند استایل منتشر بشه
طراح گرافیکیشم آقای سجاد شیخی است سلام
دوستان
من امیررضا تهرانی هستم و این قالب را هم من طراحی کردم هدفم هم آموزشی بوده و استفاده تجاری نبوده مثلا فایل index.php را ببینید برای کد ها توضیح فارسی نوشتم و کلا قصدم کار آموزشی بوده انصافا هم به نظرم این قالب اصلا دارای ارزشی نمیباشد که بخواد براش وقت گذاشته بشه اما از نظر آموزشی میتونه خیلی خوب باشه .
دارم روی یک قالب دیگه کار میکنم که میتونید تصویرش را در زیر ببینید برای ie هم ست هست رایگان هم منتشرش میکنم فقط یکم صبر کنید الان قالب تمام شده داریم روی استالیش کار میکنم که با چند استایل منتشر بشه
طراح گرافیکیشم آقای سجاد شیخی است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا باز هم اگر مدیران محترم مخصوصا جناب زراعتی فکر میکنند که تابناک ارزش وقت گذاشتم داره چشم . اما کار این یکی قالب عقب میوفته
ارادتمند
سلام
دوست عزیز جناب آقای تهرانی. هر قالبی ارزشش رو داره که براش زمان گذاشته بشه. اما بهتره قالب استاندارد باشه و زیبا.
به نظر من ابتدا قالب جدید که در دست ساخت دارید را تکمیل کنید و سپس قالب تبناک را نیز ترمیم نمایید. هر دو قالب را نیز میتوانید در انجمن مامبولرن معرفی نمایید و ... .
امیدواریم از فعالیتهای گرانبهای شما نهایت استفاده را ببریم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
توی همین مایه قالب تابناک قالب دیگه ای نیست به من معرفی کنید؟
[quote author=مهدی. link=topic=26680.msg136454#msg136454 date=1274431589]
والا من توی فایرفاکس هم همینجوری دیدم این سایت رو !
نتیجه میگیریم در قالب تجاری شده کلاً قالب رو از نو نوشتن ! چون این قالب مشکلات زیادی داره ظاهراً و ارزش ترمیم نداره. باید از نو ساخته بشه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[/quote]
در واقع قالب رایگان رو بر اساس قالب تجاری نوشتند که این اتفاق زمانی که ورژن 1 قالب تابناک (بصورت تجاری) منتشر شد افتاد
سلام
دوستان قالب جدید در حال انتشار است و همراه آن بسته هم منتشر میشه در حال حاضر دمو قالب جدید را میتونید از آدرس زیر ببینید
newsportal.joomina.ir
انشا الله امشب منتشرش میکنیم هم قالب و هم بسته را در حال بررسی آخرین تغییرات هستیم .
این قالب هم کاملا با دایو طراحی شده و با IE6 IE7 IE8 FIREFOX هم ست شده است . ممکنه مشاده نمایید که قالب در ie6 بهم میریزه که دلیلش از قالب نیست بلکه ماژول های استفاده شده با IE6 مشکل ایجاد میکنه . طرح گرافیکی این قالب را آقای سجاد شیخی ارائه دادند و منم تبدیلش کرده ام و به صورت رایگان هم قالب را در اینجا منتشر میکنم احتمالا تا آخر امشب لذا اگر دوستان پیشنهادی در راستای بهبود قالب دارند لطفا ما را سر افراز کنند که نیازی نباشه هی نگارش جدید بدیم
سلام دوست عزیز امیررضا جان
جدا از شما ممنونم
کارهای شما جای قدر دانی دارد
پیروز باشید
ضمن تشکر از شما trisha عزیز
کسی ایرادی پیشنهادی نداره منتشرش کنیم ؟؟؟
راستی میدونید جو انجمن مامبو لرن با همه انجمن ها فرق داره ؟ خیلی خوبه اینقدر دوستانه با کاربر ها برخورد میشه من هم امیدوارم موفق باشید
خیلی عالی بود تشکر از زحماتتون فقط من حس کردم سینگینه یا میشه سبکش کرد؟
بله میشه سبکش کرد . قالب سبکه امکانات سنگینش کرده مثلا این صفحه را ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته چون وب سایت دمو است به دو مورد هم توجه نشده
1- بهینه سازی تصاویر خبر ها
2- بهینه سازی هسته جوملا جهت افزایش سرعت
مورد اولی لزومی نداشت و مورد دوم را نمیتونستیم انجام دهیم دلیلش هم این بود که این دسته از تنظیمات هاست به هاست فرق داره
اره خیلی سرعتش تو این یکی بهتره واقعا محشره و خسته نباشید درست حسابی
پس کوش این لینک دانلود؟ اینجا میزارین؟