پاسخ : چگونه می توان آدرس مدیریت را تغییر داد؟
سلام جناب آقای کبیری
من باز جواب سوالم را نگرفتم که بالاخره در Jform از کنترل هرزنامه استفاده بکنیم یا نه چون طبق گفته شما باید روی پوشه ادمین پسورد گذاشت و با اینکار شما باید کنترل هرزنامه را غیر فعال کنید که این خود امنیت را پاین می آورد در مورد فرم سازهای دیگر همه جا شما Jform را پیشنهاد داده اید راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم
با احترام
سلام
بنده توضیحات رو دادم و تصمیم گیری رو بر عهده ی خودتون گذاشتم.
2 راه دارید:
- از فرم ساز دیگری بهره ببرید.
- در همون jForm از reCaptcha برای تولید تصویر امنیتی استفاده کنید که خیلی هم معتبر و پر طرفدار است.
یا علی
سلام.
پیشنهادی که من می دم استفاده از JSecure هستش. من 5ماه استفاده می کنم. و برنامه عالیه هستش/.
کد:
http://extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/site-security/12254?qh=YToxOntpOjA7czo3OiJqc2VjdXJlIjt9
[quote author=کبیری link=topic=27577.msg140336#msg140336 date=1278222036]
3- بخش مدیریت سایت joomla.org رو چک کنید. این سایت در روز هزاران هزار بازدیدکننده ی حرفه ای دارد.
[/quote]
سلام
این سایت اصلی جوملا از چه روشی بهره جسته؟
یا علی
سلام
پیش از این از هیچ روشی. یعنی کاملا باز و طبیعی بود. هم اکنون هم redirect کرده.
یا علی
سلام
حالا که ریدایرکت کرده، خُب خودشون چجوری وارد می شن؟
یا علــــــی
1-یاد بدین چجوری ریدایرکت کنیم.
2- یعنی مثلا کسی بزنه administrator ریدایرکت بشه بره صفحه اول. پس خودشون چجوری وارد شن؟! یه اسم تعریفیه خودشونو میزنن؟ و از اونجا ریدایرکت میشن به administrator ?!!
سلام
اینکه چطور وارد میشن رو باید از خودشون پرسید. شاید نام فولدر چیز دیگری باشه، شاید محدود به ip باشه و...
[quote author=navibd link=topic=27577.msg141115#msg141115 date=1278929920]
1-یاد بدین چجوری ریدایرکت کنیم.
[/quote]
در کنترل پنل هاست معمولا گزینه ای برای این کار موجود است.
اگر مشکلتون حل نشد، در انجمن جستجو کنید قبلا بحث شده است.
یا علی
من قبلا گفتم که از jSecure Authentication استفاده کنید. همه این کارهایی که میخاید براتون انجام می ده و حتی هر وقت که بخواید میتونید تعریف کنید و وقتی کسی به آدرس ادمین وارد شد برای مدیر سایت یه ایمیل بفرسته و آلرت بده
دوم اینکه می تونید تعریف کنید که وقتی کسی آدرس ادمین رو زد بره به چه صفحه ای ؟ مثلا بره به صفحه اول یا بره به 404. دیگه نیازی به ریدارکت کردن در .htacccess هم نیست.
کد زیر رو فرض بگیر که آدرس ادمینه:
می تونی به آدرس زیر تنظیمش کنی:
کد:
http://www.address.com/administrator/?alireza
حالا هر کسی که آدرس زیر رو بزنه نمی تونه به ادمین دسترسی داشته باشه:
حتی می تونید یه سری آی پی خاص براش تعریف کنید که فقط اونا به ادمین دسترسی داشته باشن.
و حتی می تونید امنیت ورود رو برای خودتون دو لایه کنید یعنی دو بار 2 پسورود مختلف رو بزنید تا وارد بشید.
یا علی مدد
اینجوری که میگی برم دانلودش کنم ذیگه!
آقا اینو یه جا آپلود کن! شانس ما کامرشیال شده که ..
** دو ارسال شما یکی شد