سرور ی که خود شما (مامبوارنی های عزیز) دارید و هاست هایی که عرضه می کنید چطوره؟ احتمالا باید خوب باشه دیگه !
من اگه بخوام سایتم رو منتقل کنم روی هاست شما چکار باید بکنم . دیتابیس و نوشته هام رو منتقل می کنید شما ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سرور ی که خود شما (مامبوارنی های عزیز) دارید و هاست هایی که عرضه می کنید چطوره؟ احتمالا باید خوب باشه دیگه !
من اگه بخوام سایتم رو منتقل کنم روی هاست شما چکار باید بکنم . دیتابیس و نوشته هام رو منتقل می کنید شما ؟
در مورد انتقال!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم هاست خودمون!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم سایت!
آیا شما می تونید برای آزمایش چند روزی سایتم رو منتقل کنید بعد من کیفیتش رو ببینم بعد هزینه ها رو بپردازم الان کلی پول دادم ولی بی نتیجه بوده و هدر رفته.
سلام
هاستینگ ما یک هفته برگشت پول داره . یعنی بعد از اینکه شما هزینه رو واریز کردید و اکونت شما اکتیو شد اگر طی یک هفته درخواست برگشت هزینتوت رو بکنید مشکلی نداره و هزینه شما به شما برگردونده میشه .
در حال حاضر خیلی از دوستانی که در همین انجمن هستن روی این هاست هستند و از امکانات اون استفاده میکنند .
[quote author=سارا ح link=topic=2885.msg17866#msg17866 date=1163236480]
الان کلی پول دادم ولی بی نتیجه بوده و هدر رفته.
[/quote]
ازشون درخواست باز پرداخت وجه کنید ببینید اصلا مشکل رو قبول دارند و مابقی پول رو پس میدن!!
سایتتون رو انتقال دادم .سرور قبلیتون مشکلات زیادی در کانفیگ دیتابیس و ... داشت و این مشکلات رو سرور ما هم اورد و کار من کمی زیاد شد
چک کنید ببینید مورد دیگه ای هم داره ؟؟
بعد از سفارش شما ، مشخصات کاربری هاست براتون ارسال میشه
اگه سوالی هست در خدمتم
:)
به نظز من قبل از اینکه سایت خوبی رو راه بیندازید اول باید سرور خوبی رو بگیرید بعد روی سایتتون کار کنید