لینک های تصاویر کار میکنه میتونید امتحان کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
لینک های تصاویر کار میکنه میتونید امتحان کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
سطح دسترسی پوشه تصاویر رو چک کنید !
شاد و سلامت در پناه ایزد
مرسی حاجی از راهنماییت ولی ربطی به سطح دسترسی نداره .... اخه از چند جا لینک دادم بازم همین طوریه ... اصلا توی صفحه ایندکس نمیاد و.....
سطح دسترسی ماژول هم عمومی هستش ......
لطفا یک راهنمایی کنید که اینو راش بندازم 1 روز کامل وقتمو گرفته
سطح دسترسی پوشه هم 777 هستش برای اینکه مطمئن شید
دوستان هیچ کسی نمیدونه این مشکل رو چه شکلی میشه رفع کرد ؟
خوب فیلد های مربوط به ماژول رو دقیقا چطور پر کرده اید؟
بیا دوست عزیز اینم تصویر منوی تنظیمات ماژول :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و تنظیمات پارامتر های اضافی :
ذخیره ساز : بدون ذخیره ساز
زمان ذخیره ساز : 900
شما پوشه تصویر رو تنظیم نکرده اید و به جای اون اشتباها فیلد لینک رو پر کرده اید
پوشه تصویر رو با توجه به ریشه جوملای نصب شده مشخص کنید تا مشکل برطرف بشه
توجه کنید که پوشه رو مستقل از آدرس سایت تکمیل کنید lمثلا به صورت gheshm/picture
خیلی ممنون دوست عزیز من تست کردم ! مثل اینکه هیچ جوابی نداد !
اول با این لینک دادم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دفعه بعد توی ادرس پوشه به روشی که شما گفتی رفتم : qeshm/picture
ولی هنوز اتفاقی نیافتاده میخواید شما پیچ رو لود کنید ببینید برای شما لود میشه ؟
توجه کنید که طبق اون عکس /Picture با P بزرگ نوشته شده با این حال اگر ممکنه نام کاربری و رمز و آدرس جوملا رو برای من خصوصی بفرستید تا بررسی کنم
متاسفانه نمیتونم واستون دسترسی بدم خیلی خیلی ببخشید اخه من مدیر پشتیبانی این سایتم ....
ولی خوب این عکس ها فایل منیجر cpanel هستش : که من اومدم تعداد عکس ها رو توی یک پوشه دیگه به اسم pica کم کردم و دوباره به ماژول ادرس دادم ولی اصلا فعال نمیشه ....
اگه میتونید الان ریموت شید رو سیستم من با نرم افزار team veaiwer ببینید مشکلش چیه ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]