با سلام به دوستان عزیز از مطالبتون استفاده کردیم
منم این ثبت نام پیشرفته رو نصب کردم ، همه کارهای ثبت نام انجام میشه ولی تو همون مرحله اول اصلا به مرحله تایید و تشکر نمیره چیکار باید بکنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام به دوستان عزیز از مطالبتون استفاده کردیم
منم این ثبت نام پیشرفته رو نصب کردم ، همه کارهای ثبت نام انجام میشه ولی تو همون مرحله اول اصلا به مرحله تایید و تشکر نمیره چیکار باید بکنم؟
[quote author=amirfazl link=topic=28604.msg153827#msg153827 date=1293022701]
[/quote]
سلام
ميشه آدرس سايت رو بديد؟
خطايي دريافت مي كنيد؟
سلام
من نصب کردم از بابت ری کپچاکه معرکه بود چون چند وقت بود یکضرب یه روبات توی سایت روزی ۲۰-۳۰ تا عضو اسپمی می ساخت و حل شد ممنون
ولی میخوام یک فیلد شماره موبایل بهش اضافه کنم چجوری باید انجام بدم؟ توی کامپوننت تنظیماتش که جایی نداشت.
ممنون
سلام
می تونید یکی از فیلد هارو تغییر نام بدید و یا در هسته کامپوننت دست ببرید ، یا از cb استفاده کنید و یا از نسخه تجاری این کامپوننت تحت نام mighty registration استفاده کنید.
ممنون سی بی فکر کنم...
ولی خیلی عجیب هست با اینکه ریکپچا روش هست بازهم دوباره هرروز ۲۰-۳۰ تا کاربر اسپمی عضو میشند بنظر شما مشکل از کجاست؟
supercar.ir
سلام من میخوام بدونم که میشه همراه با فرم ثبت نام گزینه ارسال فایل هم گذاشته بشه تا کاربر بتونه مدارک لازم رو هم ارسال کنه؟
سلام
به این منظور باید از فرم سازها استفاده کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
من موقع نصب به اين مشكل برميخورم. ميشه راهنماييم كنين ؟
JFolder::create: مسیر مورد نظر را نمی توان ایجاد کرد
هشدار! انتقال فایل ناموفق بود
[quote author=amincds link=topic=28604.msg163778#msg163778 date=1303794210]
سلام
من موقع نصب به اين مشكل برميخورم. ميشه راهنماييم كنين ؟
JFolder::create: مسیر مورد نظر را نمی توان ایجاد کرد
هشدار! انتقال فایل ناموفق بود
[/quote]
سلام
مشکل از کامپوننت نیست مشکل از نصب هست.
ftp رو فعال کنید و امتحان کنید.
دوست عزیز اگه به لینک زیر بری و پستی رو که من نوشتم بخونی احتمالا مشکلت رو حل کنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]