پاسخ : عدم نمایش فلش فقط در IE
سلام .
کد زیر را گذاشتم و در همه مرورگرها مشکل حل شد . از لطفتون ممنون
کد:
<p style="text-align: center;">
<object title="جشنواره مسکویه" classid="clsid:166B1BCA-3F9C-11CF-8075-444553540000" width="352" height="50" codebase="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<param name="src" value="images/stories/Movie0.swf" /> <embed width="352" height="50" src="images/stories/Movie0.swf" pluginspage="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
</object>
</p>
سلام
چند وقتیس که سایت download.macromedia.com کار نمیکند و پیغام Access Denied می دهد که نتیجه آن این است که هیچکدام از فلش ها در سایتم کار نمی کنند .
آیا کد جایگزینی برای نمایش فایلهای فلش و swf در سایت وجود دارد ؟
دوست گرامی مدتهاست دیگر از این کد و آدرس استفاده نمیشود ! سایت و امتیاز شرکت ماکرومدیا به شرکت آدوبی فروخته شده !!!
لطفاً توجه کنید از دریم ویور سی اس 5 اگر برای قرار دادن کد فلش پلیر استفاده کنید مشکلی نخواهید داشت ! (البته این سایت هم محصولات خود را برای ایران تحریم کرده که برای دانلود و نصب پلیر کاربران باید از آیپی غیر ایرانی استفاده کنند !)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
متشکر
مشکل همین است . من از cs5 استفاده کردم ولی ظاهرا چند وقتیست که به قول شما تحریم شده ایم .
راه حل چیست ؟ آیا کد جایگزینی وجود دارد ؟
مگر اینکه سرویس دهنده ای اینکار را بر عهده بگیرد تا در کد بتوان آدرس وی را ذکر کرد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[quote author=مهدی. link=topic=29529.msg158885#msg158885 date=1298236954]
مگر اینکه سرویس دهنده ای اینکار را بر عهده بگیرد تا در کد بتوان آدرس وی را ذکر کرد !
[/quote]
سلام
آقا مهدی . الان باید فلش را از سایت حذف کنم ؟ راه حل ارائه کنید . آیا همه سایتها فلش هایشان را حذف کرده اند ؟ آیا ماژول و یا کامپوننت جایگزینی وجود دارد ؟ البته باید بگویم که من چند ماژول را در اینترنت پیدا کردم ولی هیچکدام جواب ندادند .
راه حل مشکل چیست ؟ دیگران از چه راههایی استفاده می کنند که فلش آنها حذف نشده است ؟!
این بر میگرده به مشکلات کاربران شما ! ولی برای اینکه بدانید دیگران چکار میکنند ! باید در جواب بگم که اکثراً از فلش پلیرهای قدیمی استفاده میکنند که نیاز به بروزرسانی پلاگین نباشد و از همان پلیر موجود در پیشفرض مرورگر استفاده شود ! طبیعتاً برخی فلشها که از کدهای خاص استفاده میکنند در پلیرهای قدیمی نمیتوانید استفاده کنید و باید کدهای خود را ویرایش کنید و همجنین فایل شما سنگینتر خواهد شد !
به هر حال اگر یک سایتی بتونه سرویس دانلود پلیر برای ایرانیان را ارائه کند میتوان در کد فلش پلیر آدرس آن سایت را ذکر کرد تا بدون تحریم پلیر در سیستم کاربر نصب شود !
البته خودتون هم میتونید بصورت اختصاصی برای خود و سایت خود این امکان را پیاده سازی کنید ! ولی خوب توضیحاتش زیاده که در اینجا نمیگنجه و از قوانین انجمن خارج است !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[quote author=مهدی. link=topic=29529.msg159004#msg159004 date=1298365665]
این بر میگرده به مشکلات کاربران شما !
اکثراً از فلش پلیرهای قدیمی استفاده میکنند که نیاز به بروزرسانی پلاگین نباشد و از همان پلیر موجود در پیشفرض مرورگر استفاده شود ! طبیعتاً برخی فلشها که از کدهای خاص استفاده میکنند در پلیرهای قدیمی نمیتوانید استفاده کنید و باید کدهای خود را ویرایش کنید و همجنین فایل شما سنگینتر خواهد شد !
به هر حال اگر یک سایتی بتونه سرویس دانلود پلیر برای ایرانیان را ارائه کند میتوان در کد فلش پلیر آدرس آن سایت را ذکر کرد تا بدون تحریم پلیر در سیستم کاربر نصب شود !
[/quote]
سلام و تشکر
من چگونه متوجه بشوم که فلشی که تهیه کرده ام نسخه قدیمی است یا جدید ؟ چطور میشود تست کرد ؟ چطور میشود نسخه قدیمی اش را ایجاد کرد ؟
آیا سایتی چه ایرانی و خارجی هست که این سرویس را در اختیار بگذاره ؟ به غیر از Adobe ?
سلام
من امروز متوجه شدم که هیچکدام از فایلهای فلش در مرورگرهایم نمایش داده نمی شود . علت اینکه قبلا فقط در IE نمایش نمی داد ، عدم کش کردن آن بود.
زمانی که آدرس فایلهای فلش را بصورت مستقیم وارد کردم ، به عمق فاجعه پی بردم :
مسیر فایلها کاملا درست است ولی در مرورگرهای من ، هیچکدام ظاهر نمی شوند . فقط یکی از فایلها در مرورگر Chrome ، آن هم بدلیل کش شدن نمایش داده می شود .
علت چیست ؟
---
ضمنا پریمیشن همه 777 است . هم فایلها و هم فولدرها
* دو پست شما یکی شد.
سلام
علت را متوجه شدم . نه از تحریم آدوب بود ، و نه از پریمیشن !
اگر در پست قبلی توجه کرده باشید ، فایلهای swf اصلا فراخوانی نمی شدند !
فایلها را در هاست دیگری قرار دادم و خیلی راحت فایلها خوانده شد .
هر چی کامپوننت نصب کرده بودم را تست کردم و همه آنها جواب دادند !!!
متاسفانه مشکلات هاست من زیاد است و مطمئنا این ایراد از هاست معروف مورد نظر است .
موفق باشید