پاسخ : مشکل در نصب و بارگذاری
[quote author=torghoundy link=topic=29536.msg147899#msg147899 date=1285514843]
سلام
مثل تمامی الحاقات دیگر جوملا از طریق نصب/حذف نصب شد و کار هم کرد در هاست.
طبق گفته سعید عزیز بررسی کنید php safe mode در هاست شما روشن هست یا نه؟
اگر روشن هست به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه کنید.
[/quote]
سلام دوست عزیز
1-من نمی دونم php safe mode را از کجا باید تغیر بدم
2-وقتی میخوهم برنامه ای را نصب کنم با این اررور روبرو میشوم JFTP::mkdir: Bad response آیا این مربوط به همان مشکل php safe mode میباشد/
سلام
احتمالاً شما FTP رو ست نکردین
اموزش این مورد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
اگر با راه خلي كه مرصاد عزيز گفت مشكلتون حل نشد از مدير سرور خودتون در مورد php safe mode سوال كنيد.
[quote author=torghoundy link=topic=29536.msg147962#msg147962 date=1285581752]
سلام
اگر با راه خلي كه مرصاد عزيز گفت مشكلتون حل نشد از مدير سرور خودتون در مورد php safe mode سوال كنيد.
[/quote]
ممنون از راهنمایی شما دوستان ftp چک شد مشکل در ftp نیست و طبق فرموده شما با مدیر سرور تماس گرفتم و در مورد php safe mode به من اینطوری پاسخ دادن
<<اين آپشن به دلايل امنيتي به صورت پيش فرض بر روي اكانت شما فعال مي باشد؛ لطفا توجه داشته باشيد كه در صورت غير فعال شدن اين گزينه امنيت وبسايت شما به شكل محسوسي كاهش پيدا خواهد كرد.
در هر حال در صورت تمايل شما مي توانيم اين گزينه را بر روي اكانت شما غير فعال نماييم. در صورت تاييد اين مطلب مي توانيد با ريپلاي كردن همين ايميل ما را مطلع سازيد.>>
با توجه به این پاسخ آیا شما به من پیشنهاد میکنید که تقاضای غیر فعال کردن آن را بدهم؟
ممنون از جواب شما
سلام.
پاسختون رو در این دو پست می تونید پیدا کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
[quote author=سعید link=topic=29536.msg147976#msg147976 date=1285589086]
سلام.
پاسختون رو در این دو پست می تونید پیدا کنید:
یا علی
[/quote]
من از این دو لینک متوجه شدم که یا باید سرورم را عوض کنم یا قید پلاگین رو بزنم اگر راهی هستت که کم هزینه تر باشه و مشکل رو حل کنه ممنون میشم کمک کنید
سلام !
میتونید الان درخواست کنید safe mode رو خاموش کنن و بعد از نصب پلاگین مربوطه درخواست روشن شدنش رو بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[quote author=مهدی. link=topic=29536.msg147989#msg147989 date=1285598538]
سلام !
میتونید الان درخواست کنید safe mode رو خاموش کنن و بعد از نصب پلاگین مربوطه درخواست روشن شدنش رو بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[/quote]
مهدی جان اگه این کار انجام بدم نصب میشه تا اینجاش مشکلی نیست و مشکل منم حل میشه اما سوال اینجاست که اگه safe mode رو روشن کنند الحاقات نصب شده کار میکنند یا نه؟
ممنون از کمکت
سلام !!
مشکلی برای استفاده از ملحقات بوجود نخواهد آمد. فقط در هنگام نصب مهم است که خاموش باشد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممنون از همه دوستان به خاطر راهنمایی های خوب انها
مشکل من حل شد و توانسطم تمام الحاقاتی رو که نیاز داشتم رو نصب کنم
و بسیار ساده این کارو کردم
به هر حال ممنون از همتون
نه safe mode رو خاموش کردم نه پرمیشن رو وقتی درست شد حالی کردم که نگو و نپرس