پاسخ : تعیین یک استایل خاص برای عنوان مطلب؟
این منبعی که معرفی کردین خوبه ، اما اگه یه منبعی باشه که از اول ساخت یه قالب رو پله پله یاد بده بهتره.
ببینین من الان دارم یه کتاب می خونم راجع به ساخت افزونه واسه جوملا 1.5 که اولش اومده یه سوژه تعریف کرده بعد متناسب با اون ، یه کامپوننت ، یه ماژول و ... ساخته و خیلی جامع توضیح داده ، می خواستم بدونم یه همچین کتابی تو زمینه ساخت قالب هم وجود داره یا نه؟
ممنون
سلام.
این موارد رو می تونید مطالعه کنید:
این کتاب هم هست، اما مربوط به جوملا 1.0 هست:
موارد دیگه ای هم هست که با جستجو در اینترنت می تونید پیدا کنید.
یا علی
ببخشید که هی سوال می کنم.
همونطور که گفتین من یه سرچ کردم و این کتاب رو دانلود کردم ، اما نمی دونم دقیقا همون چیزی هست که دنبالشم یا نه؟
چون من زبان انگلیسیم خیلی قوی نیست گفتم نکنه وقت بذارم رو این کتاب بعد از n روز متوجه بشم این کتاب ، اون چیزی نبوده که من می خواستم!
همونطور که تو پست قبلی گفتم ، می خوام از اول به صورت گام به گام ساخت یه قالب رو یاد بگیرم، به نظرتون این کتاب مناسبه؟
کد:
http://ebooklink.net/g/download/1847197167/Joomla!%201.5%20Template%20Design/?recaptcha_challenge_field=03AHJ_VutZQY32MtMLRvfbqBAGXVaYIRNPgHf5RPbqGl8r_SZw9v027JB_YZcotf_UbDWoFwT5Vwt0kJUtmtcJP-E8QWkta2bQu8jHQxZOqvGxI9CR5TWe-QgZxyQC2qoZYfzhJ2VXdzr7v6cLlFym-74WfSW3VgfnGA&recaptcha_response_field=handunts+cunent
شایدم این کتاب، همون کتابی باشه که شما معرفی کردین!!!!!!!!!!!!
اگه اینجوریه که ببخشید ، سوالمو پس می گیرم.