پاسخ : خطای "شما مجاز به دیدن این منبع نیستید" در فایرفاک
متاسفانه الان دسترسی به Valid IP ندارم اینجا ... در هر صورت دارم مامبو رو روی هاست آپلود میکنم ببینم اونجا این مشکلات حل میشه یا نه...
یه سوال دیگه (: شاید ربط زیادی به این تاپیک نداشته باشه ...
بهترین برنامه برای بکاپ گرفتن از اطلاعات لوکال و restore کردن روی سرور برای مامبو 4.6.1 کدومه که مشکلی نداشته باشه ؟؟
شما zip یا tar.gz یا tar.bz2 بکن بفرست رو سرور
powerarchiver خوبه
نقل قول:
ولی وقتی توی firefox روی هرکدوم از این لینکها کلیک میکنم، کلا یه قسمتی به اسم "تماس با ما" رو load میکنه که تازه از توی اون باید وارد جدول لیست contact ها شد و بعد از اونجا انتخاب کرد که نشون بده اطلاعاتشو...
من هم چینین مشکلی دارم .
ولی این مشکل مانی برای من پیش میاد که موقعیت و ترتیب چنیش یک ماژوال رو عوض کنم!
وقتی چنین کاری کنم لینک "تماس با ما" به عهنوان ایندکس سایت لود میشه!
ارادتمند ، بهمنی
با سلام
منم روی یه سرور ویندوز مامبو 4.6.1 مامبولرن رو نصب کردم و همین مشکل رو با قسمت اخبار و مقالات و سوالات متداول داشتم و برای رفع این مشکل لینکها رو در قسمت لینک جدید به صورت دستی وارد کردم تا درس کار کنه.
یا حق
پاسخ : خطای "شما مجاز به دیدن این منبع نیستی
به خاطر اینه که تو آدرس ها به جای & از ;amp& استفاده شده!
این دو تا رو ببین:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خب منم همینو نوشتم ! که وقتی از ;amp استفاده میکنیم اینطوری میشه !! البته من هم توی IE و هم توی firefox ، سورس صفحه رو باز کردم و توی جفتشون لینکی که براش نوشته بود با amp; بود ... ولی انگاه توی IE این amp ها حذف میشن و درست کار میکنه ولی توی فایرفاکس نه !! شایدم کاملا دارم پرت میگم البته (: خلاصه که کمک ....
اقا منم دچار این مشکل شدم از امروز تا الان نبود روی هر چی میزنی می گه شما مجاز ...
این مامبو عشقی کار می کنه یه وقت خوبه یه وقت قات می زنه جریانش چیه؟
بچه ها من وقتی از قسمت آخرین مطالب یک مطلب رو باز می کنم در fire fox باز می شه ولی اگر همون رو از منو انتخاب کنم باز نمیشه .
این fire fox چرا با مامبو جناغ شکسته دارم دیوونه می شم.
یکی یه راه حلی پیدا کنه. :'(
فکر کنم تنها راهی که بشه درستش کرد اینه که آدرسها رو دستی وارد کنیم هان این کارم که پدر در میاره بابا خیلی طول میکشه کسی راه حلی بلد نیست که بشه این مشکل رو حل کرد؟