-
بله یکجایی آنلاین میزارم ... ولی فکر کنم اشتباه متوجه شدید ... مشکل در فارسی و انگلیسی کنار هم به صورتی که شما میگید نیست .
مشکل توی اینه که وقتی انگلیسی مینویسی اون را به صورت راست به چپ مینویسه ... همین جمله ای که من میزارم یک نموننش هست دیگه :
بارهای Horizontal به میزان Kn/m 890 و Vertical به میزان
جمله بالا را شما طوری بزارید که 890 سمت چپ واحد اون (kn/m) قرار بگیره ونه سمت راست . و بعدش هم ادامه جمله را بنوییسید ... من هر کاری کردم نشد و همش اول عدد میاد بعدش واحد اون
منظور من این هست .. و گرنه اون جمله ای که شما نوشتید کاملا صحیح هست و من هم مشکلی با اون ندارم .
با تشکر
-
با استفاده از strong در متن این مورد را قرار بدید در متن. این برمیگرده به کیبورد شما و مشکل نیست ! مرورگر و استاندارد کیبورد و فارسی تایپ شدن عدد هست که این مشکل رو بوجود میاره ! با استفاده از تگ استرانگ اینکار را انجام بدید احتمالاً برطرف بشه مشکلتون.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
با سلام ...
این strong که میگید چیه و کجاست ؟
لینک هم اینجا : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توی این متن که همون متنی هست که توی پست های قبلی هم گذاشتم واحد اعداد سمت چپ قرار میگیره که من میخوام سمت راستشون باشه
لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر