دوست عزیر این راه راهم امتحان کردم نمیشه دوباره همون صفحه اصلی رو میاره یوزر وپسورد رو برات بفرستم درست می کنی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیر این راه راهم امتحان کردم نمیشه دوباره همون صفحه اصلی رو میاره یوزر وپسورد رو برات بفرستم درست می کنی؟
اگه از داخل هاست فایلی را هم می شه ویرایش کرد تا درست شود لطفا کامل توضیح دهید
سلام از چه پلاگين امنيتی استفاده كرديد؟
سلام از این پلاگین JISecure My Site در ضمن من از نام کاربری پیشفرض admin استفاده می کنم
اگر این پلاگین را از داخل هاست هم می شه حذف کرد
لطفاتوضیح دهید
به ديتابيس سايتتون بريد و jos_plugin رو پيدا كنيد. بعد System - jSecure Authentication رو ويرايش كنيد و در بخش params مقدار Key رو يك حرفی بزاريد. مثلاً admin حالا برای رفتن به محيط ادمين اين آدرس رو وارد كنيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
ببخشید من jos_plugin را پیدا نکردم یوزر وپسورد هاست روبراتون بفرستم خودتون زحمتش را می کشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط miladsafa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از اين عكس اگر چيزی متوجه نشدشد برام پيام خصوصی كنيد[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلامjos_plugin رو سرچ هم زدم ولی پیدا نشد یوزر وپسورد رو برات فرستادم خودتون زحمتش رو بکشید فقط اگر زودتر درست کنید که دیگه معرکه ست با تشکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط miladsafa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]