دوست عزیز من راهنمایی لازم رو به شما دادم و از اینکه شما توضیحات من رو متوجه نشده اید این برداشت رو کردم که شما با پایه ی جوملا آشنایی ندارید
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز من راهنمایی لازم رو به شما دادم و از اینکه شما توضیحات من رو متوجه نشده اید این برداشت رو کردم که شما با پایه ی جوملا آشنایی ندارید
دروود
کتاب جوملا رو مطالعه کنید به خیلی از سوالات خودتون پاسخ خواهید داد
برای هر منو میتونید صفحه خاصی در نظر بگیرید
شاد و سلامت در پناه ایزد
برادران من این موضوعات رو می دونم، فقط این رو نمی دونم که از کجا باید منو را مخفی کنم!
سلام
از قسمت مدیریت ماژول ها شما میتوانید ماژول منو مورد نظر را unpublished کنید !
یا علی
بذارید مثالی بزنم. به این آدرس بروید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آنجا یک منوی بالا وجود دارد شامل: صفحه نخست | درخواست ها | عضویت صاد | پرداخت الکترونیک
حال فکر کنید می خواهیم از طریق شاخه ی منو ها در پنل جوملا یکی از این گزینه ها را غیر فعال کنیم در حالتی که فقط پنهان شود و ما اگر آدرس هرکدام را در آدرسبار مرورگر بزنیم، بتوانیم آن صفحه را ببینیم.
با این اوصاف باید چه کنیم؟
ممنون ;)
سلام.
ببخشید ولی شما که جواب درست حسابی به من ندادین، رفتم تو یه انجمن دیگه پرسید عین ماه برام توضیح داد. برا شما هم می ذارم یاد بگیرین:
:clap:نقل قول:
از مديريت منوها يك منو بسازيد مثلا به نام منو مخفي و بعد در اين منو مخفي يك منو بسازيد و به مطلب لينك دهيد و منو را يك بار در موقعيتي قابل نمايش در قالب قرار دهيد و روي منويي كه به مطلب لينك داده ايد كليك كنيد تا لينك را بدست بياوريد و حالا كه لينك رو داريد ماژول مربوط به منو رو غیر فعال کنید. و البته ميتونيد به صورت دستي يك نام وارد كنيد مثلا يوزر55 كه قالب فاقد آن باشد.
دوست عزیز پاسخ من رو بخونید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله درست می فرمایید. ولی اون موقع من درست متوجه نشدم. معذرت می خواهم. :wink:
در واقع اون موقع درست نمی دونستم که می شه با غیر فعال کردن ماژول هر منو هنوز منو رو در اختیار داشت و فکر می کردم اون هم غیر فعال می شه.