با مرورگر های دیگه هم تست کنید.
یکبار ماژول رو از جای دیگری دانلود و نصب کنید.
ماژول رو در موقعیت های دیگری قرار دهید.
نمایش نسخه قابل چاپ
با مرورگر های دیگه هم تست کنید.
یکبار ماژول رو از جای دیگری دانلود و نصب کنید.
ماژول رو در موقعیت های دیگری قرار دهید.
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید
من می خوام تو سایتم یه گالری تصاویر داشته باشم که در قسمت بالا به صورت وسط چین یعنی جاییکه متن اصلی نمایش داده میشه قرار بگیره ولی قالبم این موقعیت رو نداره
در موقعیت های user1 و user2 می زارم اما هم وسط چین نیست هم خیلی عرضش زیاده و منوی سمت چپ رو میاره پایین..من نمی خوام بالای منو قرار بگیره میخوام اندازش به اندازه قسمت متن اصلی باشه...
این ادرس سایتمه لطفا ببینید:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]الان تو سایتم اگه ببینید اولین پست یه مطالب هستش با عنوان "درباره ما" من می خوام این گالری تصاویر دقیقا بالای این مطلب قرار بگیره و ترجیحا فقط تو صفحه اول باشه
مثلا یه نمونه قالب دیدم که این حالتی بود آدرسشو میزارم ببینید...میخوام مثل این بشه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا بگید تو کد jdoc چی بنویسم که چنین پوزیشنی ایجاد کنه...
مطالب انجمن و کلی مطلب دیگه از سایت های مختلف رو خوندم اما هیچکدوم اونی که من می خوام رو توضیح نداده...خیلی گشتم...لطف راهنمایی بفرمایید...عجله دارم
ممنون میشم
دروود
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قوانین رو مطالعه کنید
از ایجاد یوزرهای متعدد و پرسش سوال تکراری با انها خود داری کنید
از پرسیدن سوال در تاپیک ها و پست های مکرر خود داری کنید
در غیر این صورت با شما طبق قوانین برخورد خواهد شد
شاد و سلامت در پناه ایزد
ببخشید آخه دیدم کسی جواب نمیده گفتم شاید تو تاپیک مناسبی ننوشتم
اما درمورد یوزر هم بگم من فقط همین یوزر رو دارم و یوزر متعدد نساختم..
سوالمو تو یکی از همین تاپیکای قبلی نوشته بودم که یکی از اعضا فرمودن یک تاپیک جدید ایجاد کن
به هر جال شرمنده
مشکلم خیلی مهمه لطفا کمک کنید