-
من قالب رو طبق دستورالعمل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نصب کردم آخه نتونستم نصب خودکار رو پیدا کنم.
بعد اینکه نصب و بارگزاری تموم شد تیکش رو زدم و بعد دکمه پیش فرض رو زدم ولی الان وقتی آدرس سایتم رو میزنم صفحه سفید میاره .
البته اینم بگم که من فایل زیب رو نصب و بارگزاری کردم اخه وقتی از زیپ باز میشن دیگه نمیشه اونجا انتخابشون کرد واسه بارگزاری و نصب .
کمکم کنید ...
-
چه نسخه ای از جوملا رو استفاده میکنید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
من از نسخه 1.7 جوملا استفاده میکنم
-
منوی افزونه ها - مدیریت افزونه ها وارد شوید و قالب خود را نصب کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
باور کنید منم همین کار رو میکنم ولی بعد از نصب و زدن دکمه پیشفرض برای سایت ، وقتی نمایش سایت رو میزنم فقط فقط صفحه سفید نشوم میده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اینم از صفحه من که به این روز افتاده
-
قالب پیشفرض نمایش داده میشه ؟ یا با قالب اصلی جوملا هم این مشکل رو دارید ؟
display error رو در سایتتون فعال کنید تا ارورها نمایش داده بشه.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
پیشفرض برای قالب اصلی جولا مشکلی نداره و بدرستی باز میشه اما من چن تا قالب فارسی رو که خودم نصب کردم جواب نمیده اصلا.
display error کجاست ؟؟
-
قالبی که نصب میکنید رو از کجا تهیه کردید !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
از دو سایت متفاوت گرفتم یکیش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و یکیشم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کمکم کنید ...
-
اطلاعات جوملا رو ارسال کنید خصوصی بررسی میکنم !
اف تی پی لطفاً در جوملا ست باشه که اتلاف وقت نشه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست