-
با سلام،
متاسفانه من از phpmyadmin سردر نمی یارم. میشه لطف کنید وب سایتم رو خودتون احیاء کنید. من که دیگه کلافه شدم. هرکاری می کنم سایت بالا نمی یاد. هزینه ش رو هم با شما حساب می کنم. یه ایمیل به آدرس یاهوتون ارسال کردم که آدرس هاست، نام کاربری و پاسورد توشه.
ممنون
-
سلام
لطفا فایل بک آپ خود را برای من بصورت پیام خصوصی ارسال کنید.
در صورت امکان فایل را در هاست خود آپلود کنید.
+
مشخصات هاست.
در ضمن آیا هنوز به هاست قبلی خود دسترسی دارید؟
یا حق.
-
با سلام،
الان این وب سایتم یه ارور دیگه میده. این ارور رو تو سایت forum.joomla.org مطرح کردم گفتند باید قسمتهای خالی configuration.php رو پر کنم. این کار رو انجام دادم ولی سایت بالا نمی یاد. لطفاٌ راهنمایی کنید.
ارور اینه: JError Unable to load Database Driver
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
دروود
دیتابیس شما نمیتونه با جوملا ارتباط بر قرار کنه
مشکل از فایل configurtion.php هست
دقت کنید و ادیت کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
با سلام،
من دوباره configuration.php رو ادیت کردم. الان سایت بالا می یاد ولی تمامی ماژول ها،کمپوننت ها، جومفیش بهم ریخته. میشه لطف کنید ایمیلتون رو بذارید تا مشخصات هاستم رو براتون ایمیل کنم.
2- در ضمن چرا تو پکیج جوملای 1.5.23 فایل configuration.php نیست. وقتی خود جوملای اصلی رو هم نصب می کنم نمی تونه این قایل رو پیدا کنه.
ممنون
-
سلام برای ارسال مشخصات به دوستی که این موارد رو از شما خواسته از پیام خصوصی استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
سلام،
من مشخصات هاستم رو در پیغام خصوصی به شما ایمیل کردم.
-
سلام
اگر مدیر هایت قبلی شما همچنان دیتای شما را در پانل دارند میتونید بکاپ سی پانل را ازشون دریافت کنید و بر روی هاست جدید خودتون بازیابی کنید و مشکلی نخواهید داشت !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست