سلام دوست عزیز،
چگونه و در کجا باید ftp رو ست کنم. لطفاٌ بیشتر توضیح بدید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزیز،
چگونه و در کجا باید ftp رو ست کنم. لطفاٌ بیشتر توضیح بدید.
سلام،
متاسفانه ftp رو نمیشه ست کرد. با اینکه سطح دسترسی فایل configuration رو به 777 تغییر دادم باز پس از وارد کردن اطلاعات تو global configuration و فعال کردن ftp ارور زیر رو میده. مشکل از چیه؟
An Error has occurred! Unable to open configuration.php file to write!
127.0.0.1:FTP Host :21FTP Port FTP Username:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] FTP Password ublic_html/justhost:FTP Root
مجدداً چك كنيد.
config هنوز 777 نشده.
بصورت دستی هم می تونيد تو فايل كانفيگ بنويسيد.
سلام
اگر مشکلتون حل نشد
اطلاعات هاست + ادمین جوملا را بصورت خصوصی ارسال کنید.
یا حق.
با سلام،
متاسفانه موفق نشدم. اطلاعات هاست و ادمین سایت رو براتون فرستادم. ملاحظه بفرمایید.
ممنون
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر موفق نشدید اطاعات هاست رو به صورت خصوصی برای جناب محسنی ارسال کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام،
اطلاعات به طور خصوصی به آدرس ایشان ارسال شد. لطفاٌ نتیجه رو به اطلاع بنده هم برسانید. ممنون
سلام
مشل شما مربوطه به تنظیمات ftp بود
شما میبایستی آدرس روت را به جاینقل قول:
FTP Host :21FTP Port FTP Username:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] FTP Password ublic_html/justhost:FTP Root
ublic_html/justhost:FTP Root
/:FTP Root
میدادید.
در ضمن لطفا پسورد هاست خود را تغییر دهید.
یا حق.
دوست عزیز، مشکل نصب حل شد. خیلی ممنون. خدا خیرت بده.
سلام به همه دوستان
بنده دقیقا این مشکل رو در هنگام اضافه کردن منو ها دارم:
به عنوان نمونه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
( با توجه به اینکه این ارور ها پس از انتقال سرور بوجود اومدند )
در اینجا چنتا سوال دارم:
1.علت تعدد این ارورها چیست؟
2.آیا خللی در سایت یا سیستم مدیریت ایجاد میشه با این ارور؟
3.دسترسی کامونن ها و ماژول ها و پلاگین ها در حال حاضر 777 هست. دسترسی فایل کانفیگ هم همینطور. آیا سطح دسترسی یا پرمیشن درست تنظیم شده؟
ممنونم