کدی که میخواهید قرار دهید را اینجا در تگ کد قرار بدید تا بررسی کنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
کدی که میخواهید قرار دهید را اینجا در تگ کد قرار بدید تا بررسی کنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
آقا مهدی عزیز تقاضا می کنم چند ثانیه بیشتر برای این موضوع وقت بگذارید.
اولا سایت من پر از کدهای HTML هست و موضوع این است که نسخه 1.7 من هیچکدام را قبول نمی کند و این موضوع را در ابتدای بحث مطرح کردم.
بعنوان مثال لینک آدرس گوگل مپ
دوم اینکه دوست عزیزمان آقا مرصاد راهنمای قراردادن کدها را برایم فرستادند ولی نسخه من آن گزینه ها را نداشت یعنی پاکسازی کدها در ویرایشگر و ایشان خواستند تا من عکسی را از ویرایشگر آپلود کنم تا ایشان ببینند و من لینک را فرستادم و پس از آن پاسخ اخیر شما را داشتم.
بفرمایید من چه تعداد کد HTML را که استفاده می کنم برایتان ارسال کنم؟
بهترین راه لینکهای زیر است که در سایت من که با نسخه 1.5 خیلی عالی کار می کنند را برایتان ارسال می کنم ولی همان کدها در نسخه 1.7 عمل نمی کنند.
مشکل در نسخه می باشد و نه در کدها
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همانطور که عرض کردم این سایت از اهمیت ویژه ای برای ایرانیان ونکوور برخوردار است. از آنجا که نسخه 1.5 دیگر ساپورت نمی شود بناچار باید نسخه پیچیده 1.7 را استفاده کنیم.
تقاضا می کنم راهنمایی فقط در سطح 2 یا 3 کلمه نباشدمن بیش از یک هفته هست که درگیر این مشکل هستم.
با سپاس
دوست عزیز ! اگر کمی تاپیکهای انجمن را مشاهده کنید میبینید که برای همه وقت گذاشته میشه و به همه تک تک پاسخ داده میشه و در حد دانش و تجربه پاسخ داده میشود ! اکثراً کاربران به این نکته توجه نمیکنند و به سوالاتی که ازشون میشه و درخواستهایی که ازشون میشه توجه نمیکنن ! اینکه تاپیک شما از چشم بنده پنهان مونده بود دلیل بر این بود که دوست بنده sahama فکر کردم به این تاپیک در حال رسیدگی هستند و ... !
بنده عرض کردم شما چه کدی را میخواهید در سایت قرار بدید و مشکل دارید ؟ یک نمونه کدی که میخواهید قرار دهید را بفرمایید تا بررسی کنم !
ضمناً جوملا 1.5 تا زمان انتشار جوملا 2.5 پشتیبانی خواهد شد و در صورت بروز هرگونه مشکل امنیتی و پیدا شدن حفره و یا مشکل نرم افزاری نسخه جدید ارائه خواهد داد ! مقالات موجود در سایت جوملا فارسی را مطالعه نمایید ! جوملا 1.7 نیز تا قبل از ارائه جوملا 2.5 فعال خواهد بود ! جوملا 1.5 از پشتیبانی LTS برخوردار هست و جوملا 1.7 پیش انتشار جوملا 2.5 است که البته قابل استفاده نیز هست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با تشکر
نمونه کد زیر که مربوط به گوگل مپ می باشد و نمایشگر آدرس مرکز ماست که در نسخه 1.5 نمایش داده شده و این کد در صفحه تماس با ما کار نمی کند
<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.ca/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=& ;q=434+West+Hastings+Street,+Vancouver,+British+Co lumbia&aq=3&sll=49.891235,-97.15369&sspn=25.940006,60.292969&vpsrc=0& amp;ie=UTF8&hq=&hnear=434+W+Hastings+St,+V ancouver,+British+Columbia+V6B+1L2&t=m&z=1 4&iwloc=A&output=embed"></iframe><br /><small><a href="http://maps.google.ca/maps?f=q&source=embed&hl=en&geocode=&a mp;q=434+West+Hastings+Street,+Vancouver,+British+ Columbia&aq=3&sll=49.891235,-97.15369&sspn=25.940006,60.292969&vpsrc=0& amp;ie=UTF8&hq=&hnear=434+W+Hastings+St,+V ancouver,+British+Columbia+V6B+1L2&t=m&z=1 4&iwloc=A" style="color:#0000FF;text-align:left">View Larger Map</a></small>
دوست عزیز هر چیزی راهی داره !
از این ماژول استفاده باید بفرمایید ! [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم زیباتر خواهد بود و هم امکانات بهتری را ارائه میکند ! یکبار امتحان کنید !
کدهای دیگه هم اگر بفرمایید بهتون عرض خواهم کرد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
اقا مهدی عزیز بی نهایت از زحمات شما و همچنین دیگر دوستان زحمتکش.
متاسفانه آن پلاگین را هم نصب کردم ولی عمل نمی کنه و از آنجایی که ظرف این هفته واقعا به شما عزیزان زحمت دادم و نشد فکر می کنم بهتره برگردم سر همان نسخه قدیمی که الآن کار میکنه.
مجددا سپاسگزارم
طبق درخواست جنابعالی و ارسال اطلاعات ورودی به بخش مدیریت جوملاتون متوجه شدم که شما از ویرایشگر غیر پیشفرض جوملا استفاده میکنید و مشکل شما از همینجا بود ! (لطفاً اطلاعات ورودی به مدیریت جوملای خود را تغییر دهی)
استفاده از ویرایشگر jce باعث شده تا شما هرچه تغییر در ویرایشگر پیشفرض اعمال میکنید عمل نکند ! چون اصلاً ویرایشگر شما اونی نیست که تنظیماتش را با استفاده از آموزش بالا سفارشی میکنید !
جوملای شما هیچ مشکل خاصی نداشت !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست