سلام
ضمن تشكر وعرض خسته نباشيد، بفرمائيد كه در قسمت /your name/ما بايد نام ديتابيسي كه در سي پنل ساختيم بنويسيم يا نام (دومين )هاستي كه خريداري كرده ايم؟
با تشكر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ضمن تشكر وعرض خسته نباشيد، بفرمائيد كه در قسمت /your name/ما بايد نام ديتابيسي كه در سي پنل ساختيم بنويسيم يا نام (دومين )هاستي كه خريداري كرده ايم؟
با تشكر
نام دامين شما كه معمولا به صورت نام كاربري هاست شما هم استفاده ميشه
مثلا در دامنه joomla.com ميشه joomla
فرضا اگر ازسي پنل استفاده ميكيند در جايي كه مسير نوشته ميشه به شكل ذيل درمياد
root/joomla/public html
اگر از يك هاست نو و تازه خريداري شده داريد استفاده ميكينيد توصيه ميكنم تا ابتدا يك نسخه مشابه جوملا ي لوكال نصب كنيد تا اگر احيانا مشكلي از خود هاست هم باشه مشخص بشه و پس از اينكه مطمئن شدين جوملا صحيح نصب شده و كار ميكنه فايل ها و ديتابيس سايت رو از جوملاي لوكال به جوملاي جديد در هاست منتقل كنيد
نكته : قبل از اكستركت كردن فايلهاي جديد روي جوملاي فعلي فايل كانفيگ رو تغيير نام بدين تا رونويسي نشه و پس از عمليات انتقال كانفيگ لوكال كه اومده روي هاست رو پاك و كانفيگ تغيير نام داده شده را به نام اصلي برگردانيد . اينجوري نياز به اصلاح مسير در فايل كانفيگ نيست
نكته دوم : توصيه ميكنم اخرين نسخه جوملا از همين سايت يعني جوملاي فارسي رو نصب كنيد . اينجوري پس از انتقال جوملاي شما از لوكال اتومات به اخرين نسخه جوملا فارسي هم اپديت ميشه
موفق باشيد
سلام
ضمن تشكر وعرض خسته نباشيد بايد خدمتتان عرض كنم همانطور كه فرموده بوديد بنده جوملا1.5 را بطور خام و خالي روي هاستم آپلود كردم بعد آدرس سايتم را كه زدم عبارت زير:
Index of /
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پديدار شد و وقتي روي عبارت پائيني (n2كه اسم مسر ftpدر سي پنل سايتم است)كليك كردم متوجه شدم كه جوملا به درستي نصب شده حالا ترو خدا دقيقا" وگام به گام بفرمائيد كه چكار كنم تا آنچه را در لوكال ساختم به اين هاست انتقال بدم چون يه هفته است كه من درگير همين قضيه هستم و هر كاري ميكنم موفق نميشم
باتشكر
جوملای شما که هنوز نصب نشده !
ضمنا چرا داخل پوشه n2 میخاین نصب کنید ؟
تو شاخه اصلی هاست جوملا رو نصب کنید و سپس عملیات انتقال رو انجام بدین
البته تو شاخه هم میشه این کار و انجام داد ولی میخام بگم دوباره کاری نشه
و بعدا بخاین از پوشه n2 به شاخه اصلی انتقال بدین
موفق باشید
سلام
ضمن تشكر وعرض خسته نباشيد، حق با شما بود بايد جوملا رو بطور كامل نصب كنم : فقط بفرمائيد كه در هنگام نصب جوملا روي هاست آنجائيكه به پيكر بندي پايگاه داده ميرسيم در قسمتهاي: نام ميزبان،شناسه،گذرواژراه،نا م پايگاه داده چه عبارتهائي را قرار بدم؟آيا در مرحله بعد كه در رابطه با تنظيمات ftp است بايد تنظيم خاصي انجام بدم؟
با تشكر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ضمن تشكر وعرض خسته نباشيد،طبق فرامين شما جلو رفتم و در حال آپلو برنامه جوملا 1.5 بصورت خام، روي هاست هستم و شاخه n2 را همانطور كه فرموديد حذف واينبار برنامه را روي شاخ اصلي در سي پنل آپلود كردم اما بعد از آپلود كامل وقتي در ابتداي كار خواستم اقدام كنم با خطاي زير روبرو شدم :
Fatal error: Class 'JRegistry' not found in /home/novinpar/public_html/installation/includes/application.php on line 172
بعد از اين دوباره شاخه includes را يكبار ديگه بطور كامل آپلود كردم تا بلكه بتونم از اين خطا رهائي يابم ولي بازم درست نشد!!
لطفا" راهنمائي بفرمائيد ايراد كار در كجاست؟
با تشكر
لطفا بفرمایین چه نسخه ای از جوملا 1.5 و ترجمه چه تیمی را دارین نصب میکنید ؟
ضمنا مراحل کار رو هم بگین
سلام
من از نرم افزار جوملا با مشخصات زير استفاده ميكنم:
joomla_farsi_navidiranian_1.5.23 v17.zip
مراحل كار از اين قرار بود كه من اين نرم افزار را كه در يكي از درايوهاي سيستمم بطور خام داشتم را استراك كردم وفايل به فايل از طريق ftp روي شاخه اصلي هاست آپلود كردم و بعد از انجام كار وقتي آپلود تمام شد در همان بدو امر كه آدرس سايتم را در مرورگر زدم با خطاي زير روبرو شدم ، وحتي آن شاخه را كه در خطا در هاست پاك ودوباره آپلود كردم ولي درست نشد كه نشد!!!
باتشكر
دوست عزیز لطفا از لینک ذیل جوملا 1.5.24 رو دانلود و بسته رو مستقیم در فایل منیجر شاخه www اپلود و اکسترکت کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سپس ادرس سایت رو در مزورگر وارد نموده و مراحل نصب را ادامه بدید
موفق باشید