خوب وقتی آپلود شد از توی ماژولهای بخش کاربری میتونی اونها رو ببینی و تنظیم کنی
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب وقتی آپلود شد از توی ماژولهای بخش کاربری میتونی اونها رو ببینی و تنظیم کنی
محمد جان اونجا رفتم
ولي اونجا اضافه نشدن :-[
این ماژول ها با مامبو 4.6.1 مشکل داشتند.
شما از این 2 تا استفاده کن مشکلت حل میشه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=رادمهر link=topic=3850.msg23639#msg23639 date=1167555711]
این ماژول ها با مامبو 4.6.1 مشکل داشتند.
شما از این 2 تا استفاده کن مشکلت حل میشه:
[/quote]
رادمهر جان خيلي چاكريم داداش
باز هم خودت به داد ما رسيدي ;D
پس خوبه توي جزئيات ماژول ها اضافه كنيد كه دوستاني كه از مامبو 4.6.1 استفاده مي كنن ، دوباره نخوان تست كنن و بيان سوال كنن (البته ببخشيد فضولي مي كنم ، نظر بود) 8)
رادمهر جان راستي ماژول [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (ويرايشگر فارسی HTML Area 2 ) هم همين مشكل رو داره
بي زحمت يه نگاه هم به اين بنداز
دادش خيلي كوچكتيم
با سپاس از شما استاد گرانقدر ;D
اولا سوال شما ربطی به موضوع اصلی این تاپیک نداره!
و همینطور قبلش search !!!نقل قول:
6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید.
همین ادیتور MostlyCE 2.0 که روی مامبو 4.6.1 هست جزو قوی ترین ادیتورها ست.
ویرایشگر فارسی برای 4.6.1 خیر!
[quote author=رادمهر link=topic=3850.msg23680#msg23680 date=1167584386]
اولا سوال شما ربطی به موضوع اصلی این تاپیک نداره!
و همینطور قبلش search !!!نقل قول:
6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید.
همین ادیتور MostlyCE 2.0 که روی مامبو 4.6.1 هست جزو قوی ترین ادیتورها ست.
ویرایشگر فارسی برای 4.6.1 خیر!
[/quote]
استاد عزيز
فكر نكنم اين سوال من بي ربط به اين تاپيك بود
چون من در نصب اين ماژول هم با همين ارور مواجه شدم
در ضمن اين اديتور موجود بر روي مامبو به نظر من خيلي ضعيفه در بيشتر اوقات قادر به عوض كردن رنگ نيست سر رنگ فونت خيلي بازي در مياره
با سپاس از شما استاد عزيز
منظور آقای رادمهر از تاپیک سوال بی ربط همین سوال ادیتور بود
این بار چندمی هست که به شما این موضوع رو متذکر میشیم لطفا رعایت بیشتری بفرمائید.
[quote author=محمد link=topic=3850.msg23701#msg23701 date=1167600388]
منظور آقای رادمهر از تاپیک سوال بی ربط همین سوال ادیتور بود
این بار چندمی هست که به شما این موضوع رو متذکر میشیم لطفا رعایت بیشتری بفرمائید.
[/quote]
اطاعت ;D