local host رو نباید تغییر بدید
در خطوط بعدی هم که نام بردید به جای username همون نام یوزری که وارد پنل هاستینگ خودتون میشید رو قرار بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
نمایش نسخه قابل چاپ
local host رو نباید تغییر بدید
در خطوط بعدی هم که نام بردید به جای username همون نام یوزری که وارد پنل هاستینگ خودتون میشید رو قرار بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام..خیلی متشکر ..فکر کنم تنها 1 یا 2 گام دیگر مانده باشد اما 1سوال ...
برای این خط کد
$host = 'localhost';
به جای لوکال هاست باید اسم سایتم را بنویسم...درست است ؟؟؟ اما این اسم را باید به چه نحو بنویسم ؟؟؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
shorabakhsh
shorabakhsh.ir
??
چه جوری؟
لطفاً نحوه import کردن پایگاه داده را هم توضیح بفرمایید..
خیلی خیلی متشکر
خیر
این خط رو تغییر ندید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
ببینید من این مراحل را به ترتیب رفتم...اول در کامپیوتر پوشه جوملا را زیپ کردم بعد در هاست در www آپلود کردم بعد اکسترکت کردم...بعد در my sql درهاست یک پایگاه داده و یوزر ساختم و یوزر را به پایگاه اضافه کردم... بعد فایل کانفیگوریشن را تغییر دادم
یوزر و پسور و اسم پایگاه را دادم و در اون دو خط اسم یوزر مربوط به سی پنل را دادم
بعد در لوکال پاسگاه داده را اکسپورت کردم در php my admin بعد اومدم تو هاست در php my admin و پایگاه داده ای که ساختم را انتخاب کردم وارد قسمت ایمپورت شدم و از browse اون فایل اکسپورت شده را که با پسوند زیپ بود انتخاب کردم بعد my sql 40 را انتخاب کردم بعد go را زدم ...یک پیغامی را بالای صفحه در یک کادر قرمز رنگ میدهد به این صورت
You attempted to load file with unsupported compression (application/zip). Either support for it is not implemented or disabled by your configuration.
البته وقتی آدرس سایت را میزنم 3 تا گزینه میاره ...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا بررسی کنید این مراحلی که رفتم درست هست؟؟؟ کار دیگه ای هم باید بکنم ؟؟؟ ایمپورت شده ؟؟؟ آدرس سایت را هم بزنید و مشاهده کنید چه چیزی را میآورد و لطفاً هر کاری که باید بکنم را بفرمایید.
واقعا از زحماتتون متشکرم....
هر چیزی هم که لازم هست به شما اعلام کنم تا بهتر بتونید کمکم کنید را بگویید
بسیار متشکر
سلام
از آموزش زیر برای اکسپورت و ایمپورت کردن استفاده کردم اما با خطا مواجه میشم
وقتی باز zip ایمپورت میکنم پیام زیر را میده
You attempted to load file with unsupported compression (application/zip). Either support for it is not implemented or disabled by your configuration.
در صورتیکه فایل را با پسوند gzip ایمپورت میکنم خطای زیر را می دهد
Error
SQL query:
--
-- Database: `shora`
--
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] `shora` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci;
MySQL said: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]#1044 - Access denied for user 'shorabak'@'localhost' to database 'shora'
سلام...لطفا یکی جواب این 2 تا سوال آخرمو بده...ممنون میشم
سلام
سرور شما export از نوع zip را نمیپذیره موقع export گزینه gzip را انتخاب کنید تا در هنگام import مشکل رفع شود
موفق باشید
سلام...
دوست عزیز من هم با فرمت zip و هم با gzip اکسپورت کردم و هر دو را هم ایمپورت کردم اما خطا میداد برای هر دو
عکس های زیر به ترتیب مربوط هستند به 1- عکس از هنگام اکسپورت2- ایمپورت 3- خطای ایمپورت زیپ 4- خطای ایمپورت جی زیپ
لطفاً کمک کنید تا هرجور شده سایت ان شا الله بره بالا..هر روز دارم میگم فردا بهشون...
خیلی ممنونم
عکس ها لود نمیشند نمی دونم چرا ولی آدرسشون این هست[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چک کنید موارد زیر رو
نقل قول:
سرور شما export از نوع zip را نمیپذیره موقع export گزینه gzip را انتخاب کنید تا در هنگام import مشکل رفع شود
> خط مربوط به localhostنقل قول:
این خط رو تغییر ندید
تمام فایل ها و پوشه ها در رووت قرار دارد یا خیر ؟
ببینید فایل configiurtion.php وجود دارد یا خیر؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام ... من هم فرمت zip را امتحان کردم و هم gzip
تغییری هم در خط لوکال هاست ندادم
فایل ها را هم در روت قرار دادم
فایل کانفیگوریشن هم هست
توی عکس ها که لینکشون را دادم تصاویر نحوه انجام کارم را نشون دادم