آموزش وصل ftp به هاست رو میشه بزارید ...
نمایش نسخه قابل چاپ
آموزش وصل ftp به هاست رو میشه بزارید ...
سلام
آموزش ها رو در دانشنامه جستجو كنيد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط deldoni [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راه حل پیشنهادی من را نیز امتحان کنید، به آدرس
بروید، می توانید کمبود های سرور را مشاهده کنید. شاید هم توانستید، مراحل نصب را به پایان برسانید.کد:http://www.yoursitename.com/inst allation/index.php?view=preinstall
یا علی
با سلام
همونطور که جناب فیروزمندان فرمودند کامپوننت json در php سرور من فعال نبود که نصبش کردم
ولی باز هم همون مشکل هنگام نصب وجود دارد و پس از کلیک بر روی لینک انستالر هیچ اتفاق خاصی نمیافته و فقط صفحه سفید رو نشون میده.
راه حل دیگری وجود دارد؟
راه حل دوست عزیزمون "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" نیز کارساز نبود و همون مشکل رو داره
با تشکر از همه دوستان
سلام
display error را روشن کنید تا بجای صفحه سفید خطای سرور را ببینیم !
همچنین از مدیر سرور درخواست کنید لاگها را بررسی کنند تا مشکل را متوجه شوند ! برای مدیر سرور کار سختی نیست برررسی لاگها !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با سلام
این هم پیغام خطاهای سایت
نقل قول:
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/shirazy/domains/mydomain.com/public_html/farsi/libraries/joomla/session/session.php on line 96
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/shirazy/domains/mydomain.com/public_html/farsi/libraries/joomla/session/session.php on line 99
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/shirazy/domains/mydomain.com/public_html/farsi/libraries/joomla/session/session.php on line 742
Warning: session_start() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/shirazy/domains/mydomain.com/public_html/farsi/libraries/joomla/session/session.php:96) in /home/shirazy/domains/mydomain.com/public_html/farsi/libraries/joomla/session/session.php on line 462
Warning: preg_match() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Compilation failed: this version of PCRE is not compiled with PCRE_UTF8 support at offset 0 in /home/shirazy/domains/mydomain.com/public_html/farsi/libraries/phputf8/utf8.php on line 48
Fatal error: PCRE is not compiled with UTF-8 support in /home/shirazy/domains/mydomain.com/public_html/farsi/libraries/phputf8/utf8.php on line 49
با سلام
ini_set رو فعال کردم الان فقط دو تا خط آخری هستش
ممنون میشم کسی راهنمایی کنهنقل قول:
Warning: preg_match() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Compilation failed: this version of PCRE is not compiled with PCRE_UTF8 support at offset 0 in /home/shirazy/domains/mydomain.com/public_html/farsi/libraries/phputf8/utf8.php on line 48
Fatal error: PCRE is not compiled with UTF-8 support in /home/shirazy/domains/mydomain.com/public_html/farsi/libraries/phputf8/utf8.php on line 49
جهت اطلاع اساتید
آیا باید pcre دوباره کانفیگ بشه؟ تا utf-8 رو ساپورت کنه؟نقل قول:
[root@atrisamini ~]# pcretest -C
PCRE version 7.9 2009-04-11
Compiled with
No UTF-8 support
No Unicode properties support
Newline sequence is LF
\R matches all Unicode newlines
Internal link size = 2
POSIX malloc threshold = 10
Default match limit = 10000000
Default recursion depth limit = 10000000
Match recursion uses stack
آیا اصلا این مشکل من به این مربوط میشه؟ یا خیر؟
مرسی
سلام
همه ي اين احتمالات هست و براي كم كردن احتمالات بايد اين موارد رو رعايت كرد
اينجوري كه من متوجه شدم گويا اصلاً هاستتون جوملا رو ساپورت نميكنه و براي جوملا مناسب نيست چرا كه به جز صفحه اصلي كه يك ايندكس ساده بود ، فايل php رو بالا نمياره
مشكل از سرويس دهنده ي شماست
موفق باشيد
با سلام
پاسخ مدیر سرور برای این مشکل اینچنین بود
آیا با اینکار مشکل برطرف خواهد شد؟نقل قول:
برای نصب جوملا بهتر است که مود PHP سرور روی CGI کانفیگ شود
با تشکر