-
تگ به این صورت هست{flv}New - AVSEQ01{/flv} ذخیره رو زدم این کد در صفحه ی متن میاد ذخیره رو میزنم.مطلب در حالت انتشار و ویژه قرار دادم اما وقتی نمایش سایت رو میزنم فیلم نمیاد.طبق فرمایش شما به فاصله هاهم دقت کردم و چند حالت با فاصله و بی فاصله هم امتحان کردم ولی باز هم نمایش داده نشد.
-
سلام
پلاگین بررسی کنید فعال شده ؟ در مدیریت پلاگینها !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
كارهاي زير رو انجام بديد:
اسم فايل رو تغيير بديد و يكاسم ساده و بدون فاصله بذاريد
پسوند فايل رو هم بذاريد
مطمئن بشيد كه كدك فايل flv شما استاندارد هست(با نرم افزارهاي مبدل ميتونيد بصورت استاندارد ذخيره كنيد)
موفق باشيد
-
با سلام و تشکر
من تمام کارهایی که شما گفتید رو انجام دادم ولی متاسفانه موفق نشدم فیلمم را در سایت به نمایش بگذارم.
پلاگین فعال است. فایل flv استاندارد هست.و اسم فیلم رو تغییر دادم وبه این صورت در htmlنوشتم:
{flv}armaghan.flv{/flv}
-
بررسی کنید فایل mp3 هم نمیتونید قرار بدید یا نه !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
فیلم اصلا درسایت نمیاد ولی فایل mp3درصفحه سایت میاد.و خطای2032رامیدهد.وفایل صوتی راپخش نمیکند.
-
اطلاعات سایت و هاست را خصوصی ارسال کنید در اولین فرصت بررسی میکنم :) آدرس این تاپیک رو هم در پیغامتون فراموش نکنید ذکر کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
مشکل شما حل شد !
اما اشتباهات شما :
در لینوکس نام پوشه ها و فایلها با حساسیت نسبت به کوچک و بزرگ بودن بیان میشوند! در واقع شما پوشه Stories و stories را میتوانید همزمان در کنار هم داشته باشید ! پس برای باز شدن هر کدام از این پوشه ها باید املای درست آن را بنویسید ! اشتباه شما این بود که پوشه Stories را در هاست خود داشتید و در تنظیمات پلاگین stories که یک پوشه غیر معتبر بود را معرفی کرده بودید ! من با کوچک کردن S در هاست و پوشه مورد نظر این مشکل را حل کردم !
اما مشکل بعدی شما این بود که فایل شما بصورت armaghan.flv.flv بود ! یعنی دو بار پسوند فایل در نام آن ذکر شده بود و در واقع نام فایل شما armaghan.flv بود و نه armaghan ! بنده این مشکل را نیز برطرف کردم !
فراموش نکنید بهتر است از علائم و نقطه در نامگذاری استفاده نکنید ! تنها اعداد و حروف ! و شروع نام هم با حروف باشد ! (تعریف متغییر !)
این دو اشتباهی بود که باعث میشد تا این پلاگین نتواند کار کند !
اما به شما پیشنهاد میکنم داکیومنتهای این پلاگین را مطالعه کنید ! برای آپلود یک فایل 100 مگابایتی تصویری بهتر است از میزبانان قدرتمندی مانند یوتیوب استفاده کنید ! این پلیر پشتیبانی از این سایت را نیز انجام میدهد ! برخی سایتهای ایرانی نیز هستند که میتوانید استفاده کنید ! فقط کافیست با استفاده از دستورات موجود اینکار را انجام دهید ! آپارات هم سایت خوبی برای آپلود تصاویر هست !
لطفاً رمز عبور جوملا و سی پانل را تغییر داده تا در آینده مشکلی پیش نیاید :)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] - عنوان مطلب joomlafarsi در انتهای سایت شما درج شده است ! (هم اکنون البته ! بدون شک بعدها تغییر خواهد کرد :دی)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست