بله تعریف شده توی توی لینک هایی که توی منو هست نمایش داده میشه ولی در بقیه صفحات نمایش داده نمیشه فقط در لینک های منو ها نمایش داده میشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
بله تعریف شده توی توی لینک هایی که توی منو هست نمایش داده میشه ولی در بقیه صفحات نمایش داده نمیشه فقط در لینک های منو ها نمایش داده میشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ماژول رو توي موقعيت ديگه اي بذاريد و نتيجه رو گزارش بديد
موفق باشيد
تست کردم جالب هم اینه که وقتی توی یه لینک اختصاصی میزارم بازم توی قالب دوم نمایش نمیده
قالب دوم قالب پیش فرض هستش
میشه به اینم یه نگاهی بندازید؟[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن با قالب های خود جوملا هم مشکل داره
من تا حدودی متوجه قضیه شدم
نمی دونم چرا ماژول رو فقط به صفحاتی میشه اختصاص داد که آدرس اونها به صورت
index.php?option=com_content&view=section&id=2
شروع میشه میشه اختصاص داد یعنی اگه من دامنه رو وارد کنم کار نمیکنه
دقت کنید که در css اندازه موقعیت آن ماژول رو به width , height خاصی محدود نکرده باشید که کوچکتر از موقعیت تون باشه .
در مورد اون لینکی که در پست قبلی گذاشتید index.php?option=com_content&view=section&id=2
جوملا برای اینکه بخواهد متوجه صفحات بشه Itemid منوها رو میخونه یعنی لینک تون باید به این صورت باشه
تا جوملا بفهمه این لینک به یک صفحه است که در مدیریت منوها آیتم اش موجودهنقل قول:
index.php?option=com_content&view=section&id=2&Itemid=XX
Itemid آیدی ایتم منو تونه
نه به اندازه خاصی محدود نکردم
ممنون حالا اینو متوجه شدم چرا نمیاره ولی مشکلم همچنان باقی هست چون من میخوان به جز صفحه اول در تمام صفحات ماژول نمایش داده بشه کارم لنگ اینه
ولی این آیتم آیدی ها رو از کجا میتونم بفهمم(چون وقتی بدون آیتم آی دی مینویسم که بزور خودکار لینک ها هم اینطورین ماژول نمایش داده نمیشه
سلام
یک راه حل برای اینچنین مواردی این هست که فایل default.html.php را در پوشه com_content در پوشه view و پوشه feature پیدا کنید و یک موقعیت ماژول مخصوص این قسمت غیر فعال کنید !
یا اینکه برای پوشه های دیگری که در view هستند یک موقعیت خاص تعریف کنید !
با این روش شما چه همه منوها را انتخاب کنید و چه منوی اصلی را انتخاب کنید موقعیت ماژول شما نمایش داده نمیشود !
البته راه حلهای ارائه شده هم شدنی هستند اما راهی که خدمتون گفتم کمی حرفه ای هست و میتونه به شما در برخی کارها نیز کمک بکنه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممنون دوستان ولی اگه به پست اول دقت کنید من از دو قالب استفاده میکنم که موقعیت ها شون با هم متفاوت است و میخوام برخی از ماژول ها در یک صفحه اول(قالب 1) نمایش داده بشن و کپی اون ماژول توی سایر صفحات (قالب دوم) توی یه موقعیت دیگه
مهدی جان دست شما درد نکنه با این نظری که دادید ذهنم باز شد و یه ایده ای بهم دست داد که خوشبختانه جواب داد و مشکل من رو حل کرد
شاید به درد یک بخوره :
اول فایل templateDetails.xml رو از مسیر نصب قالبی که میخوایین ماژول در اون قالب همیشه نشون داده بشه رو باز کنید و نام مقعیتی رو که میخوایین همیشه نشون داده بشه رو بغییر بدید به یه چیز دیگه (مثلا من موقعیت left رو به myleft تغییر دادم ) .فایل رو ذخیره کنید و بیرون بیایید .
حالا فایل index.php همون قالب رو باز کنید و از موقعیت ها به دنبال موقعیت left بگردید و اون موقعیت رو نیز به myleft تغییر بدید و فایل رو ذخیره کنید .
حالا به قسمت مدیریت مازول برید و موقعیت ماژول رو به myleft تغییر بدید .
چون این موقعیت در قالب اول تعریف نشده در اون نمایش داده نمیشه ولی در قالب دوم چون این موقعیت وجود داره نمایش داده میشه .
ممنون از دوستان بابت پیگیری های سریعشون دمتون گرم .
البته این موضوع در نسخه 1.7 اجرایی نمیشه !
اما با تعریف ماژول خاص در فایل ndex.php جوملا 1.7 میشه اینکار رو کرد :دی
هیچکس تنهاتر از خدا نیست