منظورم این بود که به جای آدرس پوشه که می خواد بهش آدرس لینک بدیم و اون رو نمایش بده!
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورم این بود که به جای آدرس پوشه که می خواد بهش آدرس لینک بدیم و اون رو نمایش بده!
دوست عزیز یک نگاهی به عنوان تاپیک بندازید و یک نگاهی هم به 5 ارسال آخر این تاپیک !
مشکل شما در همان ارسال دوم تاپیک حل شده ! برای مشکل جدید خود باید از تاپیک جدیدی استفاده کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام مهدی جان
به خاطر آموزش کاملی که دادی تشکر می کنم
فقط من یک مشکلی که دارم اینه که تمام موادر آموزشی رو اجرا کردم ولی توی سایتم این پیغام رو می ده :
خطا : تصویری در این پوشه موجود نیست
اشکال گیری بررسی پوشه
اینم لینکش : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمی دونم اشکال کارم کجاست ؟
ممنون می شم راهنماییم کنین !!!
سلام
آدرس را اشتباه وارد میکنید ! کاملاً مشخص هست در پیغام خطایی که در صفحه مشاهده میکنید !
تنظیمات پلاگین و همچنین مدیریت محتوای فوق را (تگ مربوطه) را تصویر قرار بدید تا بررسی کنیم مشکل کار شما کجاست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام آقا مهدی رحلت پیامبر رحمت (ص) رو تسلیت می گم
تگی که توی مطالب گذاشتم اینه ( gallery}/home/comdanes/public_html/images/1{/gallery} )
[IMG]Libraries\Pictures\Untitled.png[/IMG]
این تگ رو هم در سیستم لوکال می ذارم ولی بازم جواب نمی ده
{gallery}C:\wamp\www\1.5\images\1{/gallery}
پیشاپیش تشکر می کنم
دوست عزیز فقط باید یکبار آموزش را بخوانید !
شما آدرس دهی مناسبی در تگ نمیکنید !
ابتدا به مدیریت پلاگین رفته و محل قرار گیری عکسها را مشخص کنید. مثلاً images/stories
سپس وارد پوشه فوق شده و پوشه ای بسازید و تصاویر را در آن آپلود کنید. نام پوشه را به خاطر بسپارید.
در تگ کافیست نام پوشه را بنویسید و تمام !
اگر پوشه دیگری در پوشه stories ساختید هم میتوانید دوباره در گالری خود نام آن پوشه را یاد کنید !
یکبار آموزش را با دقت بخوانید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممنون مهدی جان :rose::rose:
سلام به دوستان عزیز جوملایی
با عرض پوزش ویژه از آقامهدی عزیز؛ امیدوارم این سؤال من ایشون رو دلسرد نکنه اما:
بالاخره من نفهمیدم که چطور می*شه برای هر عکس، یک تضیح جداگانه گذاشت که زیر اون عکس کنار نام عکس و تصویر ذخیره عکس نمایش داده بشه.
ممنون میشم پاسخ بدید
یا علی