با سلام.
من روی فایل های خودتون امتحان کردم دقیقا درست انجام شد.. ولی روی باقی فایل ها حتی فرمت Avi اینکار انجام نمیشه.. کلا مشکل چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام.
من روی فایل های خودتون امتحان کردم دقیقا درست انجام شد.. ولی روی باقی فایل ها حتی فرمت Avi اینکار انجام نمیشه.. کلا مشکل چیه؟
سلام
سيستم عاملتون 64 بيت هست؟
اين كارفقط روي سيستم عامل هاي 64 بيت انجام ميشه
موفق باشيد
سلام
من فقط رو فایل شما تستم موفق آمیز بود و روی فایل های دیگر، میزان حجم فایل بالای 90 درصد شد.
{میزان فشرده سازی رو فایل شما
1.50MB
1,577,498 bytes
بود!}
دوستان اگر رو فایل های دیگری تست کرده اند و موفق آمیز بوده، می توانند نتایجش رو اینجا مطرح کنند.
یا علی
با سلام
من این روش فشرده سازی رو روی فرمت های مختلف تست کرده بودم. تفاوت خاصی با برنامه های دیگه مثل winrar نداشت. به عبارت دیگه عامل اصلی فرمت فایل است که در میزان فشردگی تاثیر داره و تقریبا تمامی برنامه ها یکسان عمل می کنند.
یا علی
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر از آموزش و پستعای مفیدی که برا جوملا کاران گذاشتین...
اما متاسفانه هیچ یک از لینک دانلودی شما کار نمیکنه...
از تایپیکه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
گرفته تا اینا...
ممنون میشه دوباره لینک هارو برا دانلود درست کنید تا استفاده کنیم...
موفق باشید
من همه پست هارو خوندم..اين كار به اين خاطر انجام شده كه با يه برنامه ي خاص اون فيلم تهيه شده و يا تبديل شده.از آقاي P30Yaran خواهش ميكنم اسم اون برنامه اي كه باهاش فيلم گرفتن و يا تبديل كردن رو به همراه ليك دانلود و احيانا كر*ك يا كيجن بزارن تو سايت.با تشكر
سلام
دوست عزیز با نرم افزار BB Flash Back فیلم تهیه شده و با 7zip فشرده سازی صورت گرفته !
لینک نرم افزار رو می تونید با یه جستجو بدست بیارید (قرار دادن لینک خارجی ممنوع می باشد -شرمنده طبق قوانین نمیتونم لینک بزارم)
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز میشه لینک را اپدیت بفرمایید مثل اینکه مورد داره من نتونستم دانلود کنم