درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه در این مورد یک توضیح کامل بدهید ؟
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه در این مورد یک توضیح کامل بدهید ؟
با تشکر
سلام و خسته نباشید.
دوست عزیز. پیج رنک فقط به بازدید بستگی نداره. پیج رنک به رعایت کلیه مسائل سئو در سایت بستگی داره. مثل اپتیمایز بودن صفحه. لینک های خروجی سایت شما. سایت هایی که به شما لینک داده اند و ... .
مهم ترین عامل در پیج رنک لینک های ورودی سایته. به عنوان مثال اگه شما از سایت هایی که پیج رنک بالایی دارند لینک به صفحه اصلی سایت خود داشته باشید مطمئنا پیج رنک شما افزایش خواهد یافت.
با کمی جستجو در اینترنت میتوانید حدث هایی که در مورد الگوریتم پیج رنک گوگل زده شده رو مشاهده کنید.
در پناه خدا
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این که توضیحات خاصی نداره
شما سایتتون رو که در گوگل وب مستر تولز معرفی کردین
حال یه سری گزینه مدیریت براتون ارائه میده که یکی از اونا میگه
گوگل سایت شما رو با www بببینه یا بدون اون یا هردو (البته من به زبان خودم گفتم نه ترجمه متن اش)
موفق باشید
سلام
یه مورد مهم درباره سئو به شما دوست عزیز اشاره کنم، سئو به معنی (بهینه سازی برای موتورهای جستجو) در نهایت اشاره داره به اینکه شما برای کلیدواژه های مورد نظرتون رتبه اول باشید، ببینید برای کلید واژه های مد نظرتون در جستجوی گوگل رتبه چندم را دارید؟
یا علی
با سلام و احترام
جناب حسنی عزیز ممنون از راهنمائی شما
با توضیحات شما مسئله من حل شد امیدوارم همواره موفق باشید ایمیل و موبایلم داخل سایتم هست دستوری باشد در خدمتم
باسپاس: علیرضافروغی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علیرضا جان سلام
مشکلت حل شد یا نه ؟ حتما جواب بده
با تشکر