ولی من یه اسلایدر متن لازم دارم که بتونه از یه مجموعه بخونه و مطالب رو نشون بده:idk:نقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی من یه اسلایدر متن لازم دارم که بتونه از یه مجموعه بخونه و مطالب رو نشون بده:idk:نقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
اینو دو تا اسلایدر رو ببین !
شماره 1
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم لینک دانلودش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شماره 2
دمو
دانلود
فکر کنم خودش باشه
موفق باشید
این دومی عالی بود مرسی
ولی نمی دونم چرا تو اکسپلور متن رو نشون نمی ده:question:
سلام
من رو لوکال تست کردم مشکلی نداشت
چه تغییراتی توش دادید؟
هیچی خودتون ببینید تو اکسپلور!
اگه میشه این سوال مورد هم بگید:
متن ها فارسی سه نقطه می زنه آخر متن
سه نقطه رو جلوش نمی زنه پشت جمله می زنه
چیکار کنم جلوش بزنه؟:rose:
سلام
این عکس از سایتتون با اینترنت اکسپلورر مشکلی نداره! (شما با چه ورژنی از اینترنت اکسپلورر کار می کنید)
درضمن این سه نقطه کجاست که من نمی بینم!
اکسپلور 9
سه نقطه رو کلا از کد برداشتم :g:
اولش 3 نقطه بزار تا بره آخرش