عذر می خوام می شه بگید این فایل مربوط به چیه ؟ یعنی توی wamp برم ببینم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
عذر می خوام می شه بگید این فایل مربوط به چیه ؟ یعنی توی wamp برم ببینم ؟
بله در پوشه www نرم افزار ومپ پوشه از سایت تون به آدرسبروید وداخل فولدر همان قالب ای رو که به عنوان پیش فرض انتخاب کردید برویدنقل قول:
JoomlaRoot\templates\
فایل index.php آنجاست
این فایل به صورت ناشناس در کامپیوتر من هست باید با Not Pad ، Open with کنم ؟ که بتونم ببینم
[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]
نرم افزار [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را دانلود و نصب کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط hoseini [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد مورد پست قبلی را چک کنید .
من این نرم افزار رو دانلود کردم نصب کردم
و فایلی رو که گفته بودید رو از نرم افزار Open کردم که کلی کد باز شده که من اصلاً از این تگ ها سر در نمیارم
نمی دونم باید چه کار کنم
اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون می شم
شما باید حداقل html بلد باشید تا بتونید این کار رو انجام بدید
اگر این کد رودر هر قست از فایل index.php تون قرار بدید منو تون رو نمایش میدهکد:<jdoc:include type="modules" name="atomic-topmenu" style="container" />
این کد رو در یک جایی از کد ها نوشتم که در هنگام نمایش سایت در بالا سمت چپ این رو آورد
حداقل این مشکل حل شد
عذر می خوام من خیلی از شما سوال کردم و بابت پاسخگوییتون سپاسگزارم
این کد منو های اصلی رو آورد قالبی که من درست کردم کلی منو دارد برای نمایش آن چی کار باید بکنم ؟
باید از مدیریت منوها اقدام به ایجاد منوهای دیگری کنید .
اگه این مشکل حل شد برای سوالات جدید تاپیک های جدید ایجاد و سوالات رو مطرح کنید.