سلام
به نظر میاد مشکل شما از آدرس دهی فونت است چرا که همه موارد صحیح نوشته شده
بجای
از مسیر کامل فایل استفاده کنید.کد:src: url("yekan-webfont.eot")
این مورد را تست کنید و نتیجه را بنویسید
یا علی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
به نظر میاد مشکل شما از آدرس دهی فونت است چرا که همه موارد صحیح نوشته شده
بجای
از مسیر کامل فایل استفاده کنید.کد:src: url("yekan-webfont.eot")
این مورد را تست کنید و نتیجه را بنویسید
یا علی
نشد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه موضوع دیگه : خود قالب و css این کد رو نوشته :
حالا من اومدم چهارتا فرمت رو درست کردم با فونت دلخواهم انداختم تو پوشه و از همین کد استفاده کردم :کد:@font-face {font-family: 'Pacifico';src: url('../fonts/Pacifico-webfont.eot');src: url('../fonts/Pacifico-webfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),url('../fonts/Pacifico-webfont.woff') format('woff'),url('../fonts/Pacifico-webfont.ttf') format('truetype'),url('../fonts/Pacifico-webfont.svg#Pacifico') format('svg');font-weight: normal;font-style: normal;}
به راحتی در لوکال و در تمامی مرورگر ها جواب داد حالا که بردم رو هاست جواب نداده !!کد:@font-face {font-family: 'Yekan';src: url('../fonts/yekan-webfont.eot');src: url('../fonts/yekan-webfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),url('../fonts/yekan-webfont.woff') format('woff'),url('../fonts/yekan-webfont.ttf') format('truetype'),url('../fonts/yekan-webfont.svg#yekan') format('svg');font-weight: normal;font-style: normal;}
به صورتی که در پست قبل توضیح دادم انجام بدید یعنی آدرس کامل رو بنویسید ببینید مشکل حل میشه ؟
یا علی
اگر منظورتون آدرس کامل فونت از ریشه سایت هست اون رو هم دادم متاسفانه کار نکرد !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]