درود
بدی نیست دوست عزیز .
فقط گفتید قالبش رایگان هست . اگر لینگ دانلود قالب را بگذارید ممنون میشم . اگر هم فارسی شده اش را پیغام خصوصی کنید که خیلی ممنون میشم .
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
بدی نیست دوست عزیز .
فقط گفتید قالبش رایگان هست . اگر لینگ دانلود قالب را بگذارید ممنون میشم . اگر هم فارسی شده اش را پیغام خصوصی کنید که خیلی ممنون میشم .
با تشکر
خب حالا که بدیش نیست میشه بفرمایید چه قدر می ارزه؟
با تشکر.
400 تا 500
موفق باشید
سایت رو مشاهده کردم خسته نباشید کارتون خوب بوده قیمت رو من همون 500 میگیرم.
سلام
کارتون خوب بوده
اینم لینک دموی قالب
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
تشکر دوست عزیزم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه لینگ دانلود همین قالب را بذاری ؟
چند تا سایت معرفی می کنی که دانلود رایگان قالب های زیبا جوملا داشته باشه ؟
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
قالبشون تجاری است
باید عضو کلوب زو تمپلت باشین
سلام
همونطور که دوستمون گفتند قالبشون تجاری هست ! منم واسه این گفتم که شما کنجکاو بودید قالبشون اگه رایگانه بهتون بدن! درصورتی که قالب تجاری بود ! من چون قبلا عضوش بودم قالب رو دارم اما به دلیل وجود قوانین انجمن نمی تونم قالب رو به شما بدم!
من قالب زیاد دارم که هم زیبا هستند هم انگلیسی ! بهترین کار عضویت و خرید لایسنس قالبهاست
موفق باشید