چونکه نوع فایل رو درست باز نکردید.بهتره اول کار با نرم افزار رو یادبگیرید بعد استفاده کنید.
خیر.
نمایش نسخه قابل چاپ
چونکه نوع فایل رو درست باز نکردید.بهتره اول کار با نرم افزار رو یادبگیرید بعد استفاده کنید.
خیر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sarallahe73 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز
اصولا قالب های جوملا چون از تکه های زیادی قایل تشکیل شده به راحتی نمیتونید در نرم افزارهای ادیتور ببینید و ادیت کنید
اما اگر فایل ایندکس قالبتون رو در ترم فازار dream weaver باز کنید و فایل های css اون قالب رو هم ایمپورت کنید ، میتونید شمایی از قالب رو مشاهده کنید به شرطی که نرم افزار بتونه به فایل های عکش قالب دسترسی داشته باشه و css ها عکسها رو لود کنه
در ضمن این نرم افزار یک پلاگین اختصاصی برای جوملا داره که میتونید جستجو کنید و روی dream نصب کنید، شاید کمکتون کنه.
خوب من هم دقیقا میخوام همینو یاد بگیرم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط parsnest [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چه طوری بعد از اینکه فایل ایندکس را باز کردم css ها را اینپورت کنم؟
لطفا جواب بدید
دريم ويور براي شناسوندن آدرس ها ازكدهاي خاص خودش استفاده ميكنه. يعني مسير رو بايد با توجه به دستورات جوملا وارد كنيد.
به همين خاطر نمي تونيد استايل رو توي دريم ويور ببينيد
افزونه ش رو هم براي جوملا 1.7 هنوز نيومده. ولي 1.5 هستش كه توي نت هست
موفق باشيد