پاسخ : درخواست كامپيوننت دانلود فايل(com_remository)
با سلام و خسته نباشيد من كمپوننت دانلود remository جديد سازگار شده با مامبو 461 را نصب كردم اما براي رفتن به قسمت مديريت اين ايراد را ميگيره و كلا بسته مي شه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا بايد چيكار كرد ؟
با فایر فاکس هم مشکل دارین؟
نه با opera مشكلي ندارم و باز مي شه اما در كار كردن با opera زياد راحت نيستم و تمايل دارم با اينترنت اكسپلورر كار كنم
توصیه میکنم با فایرفاکس کار کنید
اگر تو انجمن دقت کرده باشید از اینجور موارد با IE باز هم داشتیم
فایرفاکس ;)
سلام رضا جان
آقا دقیق میدونی چرا IE این تیپ مشکلات رو داره؟
چون به قول همه طراحان سایت
کد:
IE is a hunk of crap!!!
سلام ، راستش من هم مشكل اين دوستمان را كه نوشته بودند را دارم :
ممنون از شما آقاي فيروزمنديان
فايل را دريافت و نصب كردم ولي موقع نصب و همچنين در داخل سايت اين پيغام ظاهر ميشه
Warning: opendir(/usr/home/zakeranir/domains/zakeran.ir/public_html/fa//components/com_remository_files/downloads/uploads/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /usr/home/zakeranir/domains/zakeran.ir/public_html/fa/components/com_remository/remository.php on line 101
---------------------------------------------------
مشكل از كجاست
توضيحات محمد عزيز را هم خواندم اما متوجه نشدم ، چون من اصلا پوشه اي به نام FA ندارم ، ميشه لطف كنيد بفرمائيد من كدوم پوشه ها رو دقيقا بايد پرميشن هاشونو تغيير بدم ؟
خيلي ممنون
از كدام نسخه اين كامپوننت استفاده مي كنين ؟
آخرين نسخه Remository 341 هست كه از سايت مامبولرن مي تونين دريافت كنيد
منظور از فولد FA همون فولدي هست كه مامبو توش نصبه !
سلام آبتين جان ممنون كه جواب دادين ، من از نسخه 3.25 فارسي كه توسط مامبو لرن در سايت مامبو ايكس چنج قرار داشت استفاده مي كنم ، مامبو را هم در روت سايتم نصب كردم يعني public_html ، در صورت امكان اگر ورژن جديد بهتر است محبت كنيد لينكش را بدهيد و يا اگر همين نسخه ام درست مي شه راهنمايي كنيد . بسيار ممنون و سپاسگذارم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]