سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mostafa3D [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توي نسخه ي 2.5.2 يه سري از ايرادها رفع شده. بزودي اين نسخه منتشر خواهد شد
موفق باشيد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mostafa3D [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توي نسخه ي 2.5.2 يه سري از ايرادها رفع شده. بزودي اين نسخه منتشر خواهد شد
موفق باشيد
توی جوملا 2.5.2 فارسی هم دقیقا همون مشکل هست :cry:
سلام
این مشکل بعد از فریز شدن جوملا 2.5.2 فارسی حل شد
در نسخه 2.5.3 که بین 20 تا 30 مارچ منتشر میشه می تونید شاهد حل شدن این مشکل باشید ( مشکل تاریخ در مجموعه / محتوا و کاربرها )
یا علی
وای چه عالینقل قول:
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منتظر انشار جوملا 2.5.3 میمونم
خیلی خیلی ممنون
توی جوملا 2.5.3 هم هنوز همون مساله تاریخ در زوو باقیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
همونطور كه در بالا دوستان گفتند مشكل از كامپوننته
من اين كامپوننت رونصب كردم. اين كامپوننت حتي Jtext ها رو هم بطور صحيح و استاندارد ننوشته. اگر اجباري به استفاده نداريد بهتره كه از كار كردن با اين كامپوننت منصرف بشيد چون مطمئنم بعدها اذيتتون مي كنه
اما راه حل:
به مسير زير بريد:
administrator\components\com_zoo\views\item\tmpl
فايل default رو باز كنيد
در خط 222 اين مورد رو پيدا كنيد:
و باکد:<?php echo $this->app->html->_('date', $row->created, JText::_('DATE_FORMAT_LC4'), $this->app->date->getOffset()); ?>
جايگزين كنيد. تاريخ اون قسمتي كه مي خواييد درست ميشهکد:<?php echo JHtml::_('date', $item->created, JText::_('DATE_FORMAT_LC4')); ?>
ولي هنوزم ميگم كه اين كامپوننت رو توصيه نمي كنم. پيشنهاد مي كنم از K2 استفاده كنيد
موفق باشيد
خب اول از همه باید بگم که خیلی خیلی ممنون ، اینکه پیگیر مشکلات کاربران هستید و راه حل پیدا میکنید به خدا خیلی ارزش داره و یه دکمه " تشکر " اصلا جوابگو این زحمات نیست .
درباره کامپوننت زوو
راستش این کامپوننت تمام اون چیزیه که من لازم دارم
من قبل از اینکه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو راه اندازی کنم بخش هایی که میخواستم برای سایتم بسازم رو نوشتم تا برای هرکدوم افزونه ای رو پیدا کنم
به عنوان مثال :
بلاگ : برای این قسمت در نظر داشتم از کامپوننتی مثل EasyBlog استفاده کنم
دانلود : برای این قسمت هم RokDownload رو در نظر داشتم
آموزشها : توی این قسمت هم دنبال کامپوننتی که بتونه ویدئو پلیر داشته باشه بودم
خب حالا تمام اینها به یک طرف و مشکل اساسی که باهاش روبرو بودم سیستم نظر دهی بود ، چون میخواستم هر کدوم از این بخش ها قابلیت نظر دهی رو داشته باشه
و مشکل بعد شیوه چینش مطالب بلاگ در صفحه اول بود که به فکر ماژولی مثل MiniBlog بودم که از طرفی این ماژول فقط مطالب محتوی خود جوملا را میخونه و نمایش میده
و از این جور مشکلات رو خیلی داشتم تا اینکه با این کامپوننت آشنا شدم
وقتی که باهاش کار کردم دیدم دقیقا تمام اون چیزهایی رو که من میخواستم با نصب این همه افزونه به دست بیارم توی این هست . راستش رو بخوای اولش کف کردم :g:
حالا تمام این حرف ها به کنار این کامپوننت انعطاف پذیری فوق العاده ای داره ، یعنی ذره ذره قسمتهاش قابل تغییره و هر کاری رو که بخوای میتونی توش انجام بدی .
من با کامپوننت K2 اصلا کار نکردم ولی اطمینان دارم که نهایتا باید چیزی شبیه به سیستم محتوی پیشفرض جوملا باشه ( حالا کم و بیش پیشرفته تر ) و صد در صد قابلیت های زوو رو نداره
اما اینکه گفتید Jtext رو بدرستی ننوشته ، یه مقداری نگرانم کردید ، منظورتون از اینکه در آینده به مشکل بر میخورم چیه ؟ آخه این کامپوننت کار شرکت Yoo هست و خب دیگه همه با این شرکت آشنا هستن ، واقعا آدمهای نابغه ای دارن توش فعالیت می کنند . منظورتون از این نظر که ما داریم بصورت فارسی ازش استفاده میکنیم ؟
---------------------
خب حالا برم سراغ راهی که گفتید
من توی این فایل :
administrator\components\com_zoo\views\item\tmpl\d efault.php
رو همونطور که گفتید ویرایش کردم
تا یه حدی درست شده
یعنی وقتی که برای اولین بار یه آیتم میسازیم و ذخیره میکنیم تاریخ بصورت صحیح ذخیره میشه
اما وقتی که دوباره همون آیتم رو میخواهیم ویرایش کنید تاریخش مثل قبل به هم میریزه
ومپ من DisplayErorr روشنه و بعد از ذخیره در قسمت تاریخ این خطا ظاهر میشه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فکر کنم بدونم چرا
وقتی که من فایلهای زوو رو نگاه میکردم شاید بیشتر از ده ها بار چشمم به یه چنین کد هایی میخورد
<?php echo $this->app->html->_('date', $row->created, JText::_('DATE_FORMAT_LC4'), $this->app->date->getOffset()); ?>
فکر کنم باید تمام اینا رو ویرایش کنیم ، که فکر کنم پیدا کردنشون کار بسیار سختی باشه
توی مسیر زیر :
administrator\components\com_zoo\framework\helpers
یه فایلی وجود داره به نام
date.php
امکانش هست یه نگاهی بهش بندازید . ممنون میشم
حرکتی که ما توی فایل default.php انجام دادیم این بود که بهش گفتیم بره از تاریخ خود جوملا استفاده کنه درسته ؟
میخوام اگه بشه یه جورایی تاریخ خود زوو رو تغییر داد که نیازه به ویرایش تک تک اونا نباشه
بابت اینکه وقت گذاشتید و این مطلب رو مطالعه کردید خیلی خیلی ممنون
تست كردم و بازم مشكلي توش نبود
ميشه چنين كاري رو انجام داد ولي چرا كار خودمون رو اضافه كنيم وقتي ميشه تاريخ رو درست كرد؟
شما با اين كار تاريخ رو بر اساس استاندارد جوملا درست مي كنيد.
اين كار باعث ميشه كه شما در فارسي تاريخ شمسي و در انگليسي تاريخ ميلادي داشته باشيد و اگر زبان فرانسوي هم نصب كنيد تاريخ فرانسوي رو داشته باشيد!
بنا بر اين اين كار خيلي بنيادي تر از اينه كه فايل تقويم رو دستكاري كنيم. البته كار نشد نداره ولي نياز به زمان داره و زحمتش خيلي بيشتر از اينه
من مشكلي رو كه شما فرموديد رو با اين تغيير نداشتم
آخرين نسخه ي zoo و آخرين نسخه ي جوملا 2.5 رو نصب كنيد نبايد خطا بده
-----------------------
متأسفانه اين كامپوننت رو خيلي بي دقت ساختند. درسته افراد حرفه اي زياد داره ولي چارت دريت و حسابي نتونستن براش بنويسن. الان سايت هاي استفاده كننده از zoo به مراتب كمتر از k2 هستش.نقل قول:
اما اینکه گفتید Jtext رو بدرستی ننوشته ، یه مقداری نگرانم کردید ، منظورتون از اینکه در آینده به مشکل بر میخورم چیه ؟ آخه این کامپوننت کار شرکت Yoo هست و خب دیگه همه با این شرکت آشنا هستن ، واقعا آدمهای نابغه ای دارن توش فعالیت می کنند . منظورتون از این نظر که ما داریم بصورت فارسی ازش استفاده میکنیم ؟
شماتوي K2 امكانات و طبقه بندي هاي بيشتري داريد. سايت هايي مثل جگوار با K2 بالا اومدن! اين كامپوننت دوبار جايزه ي بهترين افزونه رودريافت كرده.
اين كامپوننت يه پلاگين براي ويدئو داره كه مشكل ويدئوي شما رو حل مي كنه
سيستم كامنت اختصاصي داره
قابل اتصال به جي دانلود هم هست. در ضمن فيلد اختصاصي داره كه نياز به افزونه ي دانلود رو كم مي كنه
فيلد سفارشي هم داره
150 تا افزونه يتجاري و غيرتجاري داره.
شركت هاي طراحي قالب اكثراً براي اين كامپوننت قالب مي زنن
به نظر شما zoo اينها رو داره؟
در كل من كه خيلي ازش راضي بودم
موفق باشيد
منم با این مشکل مواجه شدم یعنی بعد از ویرایش مطلب تو زوو با مشکل تاریخ مواجه میشم اما اگه زبان بخش کاربری و مدیریت رو انگلیسی کنیم این خطا برطرف میشه این مسئله نشون میده که مشکل از فارسی شدن جوملاس.
در ضمن وقتی به مطلب نوشته شده خودم تو جوملا سر میزنم با این پیام مواجه میشم :
Notice: Undefined offset: 68684 in [SiteName]\language\fa-IR\fa-IR.localise.php on line 106
این هم یه دلیل دیگه واسه این که مشکل از "فارسی سازی" جوملاس و ربطی به خود جوملا و زوو نداره.
باز هم در ضمن من این مشکل تاریخ رو در یه کامپوننت دیگه به نام "Frontpage Slideshow" هم دیدم.
دو تا ایده که به ذهنم رسید واسه حل این مشکل :
اول این که برم فایل های زبان یکی دیگه از جوملا های فارسی رو جایگزین این فایلا بکنم.
یا این که منتظر وایسم تا یکی این مشکلو حل کنه.
نکته دیگه این که K2 خیلی خوبه ولی من کل سایتو رو زوو بستم و الان دیگه واسه کوچ کردن به یه کامپوننت دیگه خیلی دیره.
خواهشا یه نفر این یه راه حل درست حسابی معرفی کنه.
راستی من هم جوملا هم زوو و هم فایر فاکس و هم ویندوز!!! و هم هرچی به فکرم میرسید رو آپدیت کردم مشکل از اینا نیس.
سلام
خير- فايل تقويم كاملاً مستقل هست و در سورس جوملا دست برده نشدهنقل قول:
این هم یه دلیل دیگه واسه این که مشکل از "فارسی سازی" جوملاس و ربطی به خود جوملا و زوو نداره.
اگر دقت كرده باشيد zoo تقويم جداگانه اي داره. اين تقويم جداگانه هيچ ارتباطي با خود جوملا نداره.
دو تا راهداريد:
1) خودتون شمسيش كنيد
2) روشي كه در بالاگفته شده بود رو براي كليه ي فايل هاي view تكرار كنيد. مسلماً فقط همون فايل نيست فايل هاي زيادي وجود دارند.
مورد دوم نياز به حوصله داره و خودتون بايد انجامش بديد
موفق باشيد