کد رو می تونید در نشانی زیر قرار بدید بعد یا قبل از متن کپی رایت فوتر
language > footer.ini
نمایش نسخه قابل چاپ
کد رو می تونید در نشانی زیر قرار بدید بعد یا قبل از متن کپی رایت فوتر
language > footer.ini
به نظر من از وب گذر استفاده کنید خیلی عالیه چون هم میتونید خبرنامه درست کنید (محدود10 عدد)نظر سنجی درست کنید(محدود 10 عدد)هم امارگیر حرفه ای با قابلیت امار خصوصی اینم لینکش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فقط اول باید عوضو بشید
بله منم بهترین سیستمی که تو ایران دیدم وبگذر هست.
ولی زمانی که رمز مدیریتم را فراموش کردم. متاسفانه یکنفر جواب مارو نداد!!!
من اینو نصب کردم این پیقام بالای صفحه میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا helpنقل قول:
- You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'بازدید(id int(11) unsigned NOT NULL auto_increment, tm int not null, ip BI' at line 1 SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS tk0xn_آمار بازدید(id int(11) unsigned NOT NULL auto_increment, tm int not null, ip BINARY(20) not null, ipraw VARCHAR( 40 ) default NULL , userAgent varchar(1024) default NULL, data longtext, PRIMARY KEY (id), INDEX (tm), INDEX (ip) , INDEX iptm (ip,tm) ) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1
- Table 'rafwow_root.tk0xn_آمار' doesn't exist SQL=SELECT COUNT(*) FROM tk0xn_آمار بازدید WHERE tm BETWEEN UNIX_TIMESTAMP(DATE_FORMAT(NOW(), "%Y-%m-01")) AND UNIX_TIMESTAMP(DATE_FORMAT(NOW(), "%Y-%m-01") + INTERVAL 1 MONTH)
- Table 'rafwow_root.tk0xn_آمار' doesn't exist SQL=SELECT DATE(FROM_UNIXTIME(tm)) AS day, COUNT(*) AS c FROM tk0xn_آمار بازدید GROUP BY DATE(FROM_UNIXTIME(tm))
my website :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]