دوست عزیزم من این کد رو هیچ حای فايل joomla.sql پیدا نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ezoji [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیزم من این کد رو هیچ حای فايل joomla.sql پیدا نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ezoji [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
براي پيدا كردن اين رو تو اديتور جستجو كنيد: _schemas
تو خط 1816 هست.
در ضمن پيشوند جدول ها از #__schemas به مثلا اين ssxtv_schemas تغيير ميكنه ،شما بايد به جاي DROP TABLE IF NOT EXISTS `#__schemas`; از مثلا اين DROP TABLE IF NOT EXISTS `ssxtv__schemas`; استفاده كنيد.
شما یک دیتابیس جوملا دارید و برروی همون دارید جوملا رو نصب میکنید . اگر میخواهید در همون DB جوملا تونو نصب کنید باید به جدول prefix_session بروید و نوع فیلد session_id را از varchar(32) به
varchar (64 تبدیل کنید.
نقل قول:
دوست عزیزم اول ممنون از شما که با صبر و حوصله به من جواب میدید
راستش من هرچی گشتم پیدا نکردم من فایل رو آپلود میکنم اگه براتوت زحمتی نیست درستش کنید.
یه دنیا ممنون از شما
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من یه دیتابیس جدید ساختم برای نصب جوملا جدید . من جدول prefix_session رو پیدا نکردم . هرچی میگردم این جدول نیست
اين فايل رو جايگزين كنيد joomla.sql كنيد. فكر كنم ديگه مشكلي نباشه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد.
منظور بنده از prefix همون پیشوندی است که شما موقع نصب برای جداول بانک اطلاعاتی تون ست کردیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Siam@k [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درواقع شما باید دنباله table ای بگردید که آخرش session_ داره و ...