ما نمیتونیم بک آپ مطالب را بگیریم و پس از مهاجرت اگر مطالب مشکلی داشت بک آپ را برگردانیم منظورم بک آپ جدول مطالب jos_content است
نمایش نسخه قابل چاپ
ما نمیتونیم بک آپ مطالب را بگیریم و پس از مهاجرت اگر مطالب مشکلی داشت بک آپ را برگردانیم منظورم بک آپ جدول مطالب jos_content است
نيازي به بك آپ دستي نيست
افزونه ي جي آپگريد براتون اينكار رو انجام ميده
موفق باشيد
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممکنه بگید این بک آپی که میگیره کجاست و احیانا نحوه ریستور کردنش چطوریست؟ چون من به مشکل برخوردم.
ممنون
سلام
جي آپگريد بك آپ نمي گيره!
بلكه نسخه ي 1.5 رو به 2.5 يا 1.7 تبديل مي كنه
موفق باشيد
با سلام
من بعد از نصب جی آپگرید برای ارتقاء به 2.5 باید جوملا 2.5 را هم دانلود کنم و در روت هاست استرکت کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط payam.hayati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIREZA10025 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت راهنمایی دوستان :
1- اپگرید با کامپوننت جی اپگرید بهتر از اون است که از نو طراحی کنید . شک نکنید
مخصوصا وقتی حجم مطالب و تعداد یوزرهای سایت بالا است
یا زمانی که از انجمن ساز کیونا استفاد ه میکنید
تمام موارد بالا به درستی و دقت 99 درصد منتقل میشن
(شما شاید بتونید با صرف وقت از نو مطالب رو کپی کنید ولی یوزرها رو نمیتونید بسازید)
2- امتحانش ضرری نداره و هیچ مشکلی پیش نمیاد
حتی اگر پشتیبان هم نگرفته باشید
فقط یک نکته : سایت شما فضای کافی برای عمل اپگرید داشته باشه
چون پس از عمل اپگرید یک کپی ازسایت فعلی ایجاد میشود
کل عمل اپگرید اینجوریه :
کامپوننت جی اپگرید یک نسخه از جوملای تبدیل شده را در فولدری به همین نام (jupgrade) تولید میکند
یعنی تمام جوملای شما دست نخورده باقی میماند و در صورتیکه رضایت نداشتید میتونید همون پوشه رو حذف کنید و همه چیز تمام
البته تو بحث دیتابیس :
جداول جدید با پیشوند جدید (هنگام عمل اپگرید حتما از پیشوندی غیر از پیشوند جداول فعلی استفاده کنید و تشابه پیشوندی وجود نداشته باشد) در دیتابیس فعلی ایجاد میشود
پس از اپگرید دیتابیس شما حاوی دو نوع جدول میباشد با پیشوندهای متفاوت (یکی جوملای 1.5 قبلی و جوملای 2.5 جدید)
حال اگر ازعمل اپگرید رضایت نداشته و بخواهین برگردین فقط کافی است :
الف- کل جداول رو حذف و از بک اپی که گرفتین استفاده کنید (قبل از عمل اپگرید از دیتابیس بک اپ گرفته باشید)
ب- فقط جداول جوملا 2.5 (جداول جدید) رو حذف کنید
3- قبل از عمل اپگرید جستجو کنید که مازولهای اصلی و ضروری شما (که در عمل اپگرید ساپورت نمیشن) موجود باشه
تا پس از عمل اپگرید بتونید سریعا نسخه 2.5 مازول ها رو نصب کرده و در فرایند سایت اختلال ایجاد نشود
خیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIREZA10025 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما دقیقا به اموزش عمل کنید
نیاز به دانلود نیست و خود کامپوننت اینکارو انجام میده
موفق باشید