Re: بخش هاي مختلف فايل css
ببینید این منظورمه ........... البته فکر کنم کد هر دو تا یکی باشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
رنگ زیر منوی سمت راست سایت رو با تغییر در این فایل میتونید عوض کنید: templates/waterandstone/images/bg_inside.jpg
زیر منو ها نه خود background منو ها ........ من رنگشو که عوض میکنم فقط رنگ عکس 1 عوض میشه من میخوام رنگ قسمت 2 رو هم عوض کنم
ممنون منتضرم
ببینید الان قسمت بالا فقط عوض میشه
اگه منظورم رو نمیگیرید بگید تا بیشتر توضیح بدم
ID : rl_totti
اقا شرمنده یه سوتی داده یودم مشکلم حل شد
اقا میشه یه لطفی بکنی بگی رنگ همون منوها رو چه جوری میشه عوض کرد منظورم همون عکسه اوله
یه با اینکارو خودم کردم ولی الان کدشو یادم رفته
راستی یه مشکل دیگه من از اقای فیروزمندان اینو پرسیده بودم ولی ایشون گفت با اموزش css مشکل من حل میشه ولی نشد
متن صفحه اصلی من با هر رنگه نوشته بشه باز فقط طوسی نوشته میشه
من می خوام هر رنگی می نویسم همون رنگی ببینم
ولی تو css می شه تعیین کرد با 1 رنگ بنویسه
[quote author=rl_totti link=topic=459.msg2339#msg2339 date=1141386254]
اقا میشه یه لطفی بکنی بگی رنگ همون منوها رو چه جوری میشه عوض کرد منظورم همون عکسه اوله
یه با اینکارو خودم کردم ولی الان کدشو یادم رفته
[/quote]
اقا مشکل اول هم با راهنمایی دوستان حل شد باز فقط مشکل دوم مونده
مشکل دوم رو متوجه نمیشم؟
اگه شما مامبو رو نصب کرده باشید و مطالب پیش فرض اون هم نصب شده باشه میبینید که مطالبی هم که به صورت پیش فرض نوشته شده..در بعضی از جاهاش رنگ متن ها قرمز یا آبی هست.
پس مشکل از css نیست.
از چه ادیتوری برای نوشتن مطالب استفاده میکنید ؟
نه عزیز اولا من خودم مامبو رو نصب نکردم مامبو حرفه ای رو اقای نوید رییسی برلم نصب کرده
من به اقای فیروز مندان این مشکلو گفتم ایشون گفت مشکل تو css ....
من با word تایپ میکنم بهد تو صفحه مامبو کپی می کنم
بعد از Copy / Paste کردن مطالب از Word به ایدتور مامبو..از داخل ادیتور ... قسمتهایی که مورد نظرتون هست رو بوسیله ادیتور خود مامبو تغییر رنک بدید و یا BOLD کنید.
یا علی