با سلام مجدد
من از کجا میتونم این قضیه را چک کنم و برای رفع آن چکار باید کرد
راستی اصلا لزومی داره من مهاجرت کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام مجدد
من از کجا میتونم این قضیه را چک کنم و برای رفع آن چکار باید کرد
راستی اصلا لزومی داره من مهاجرت کنم
سلام
کدوم قضیه ؟
اینکه مطالب 404 میشن : تو گوگل وب مستر عضو بشین و سایت خودتون رو بهش معرفی کنید
گوگل وب مستر یک ابرار حرفه ای برای کنترل سئو سایت است
به نظرم در نهایت مجبور بشین ارتقا بدین
چون ممکنه به زودی پشتیبانی 1.5 تموم بشه
هرچند که الان هم داره متروکه میشه چون کل نویسندگان افزونه و قالب و ... تو 2.5 مشغولند و کمتر به فکر ایجاد یا ارتقای افزونه های 1.5 خود هستند
مسلما تیم جوملا هم همین حالت رو داره و بیشتر وقتش رو تو 2.5 سر میکنه و...
نه دوست گرامی من ارور 404 و ... ندارم من در مورد حجم دیتابیس که فرمودید از کجا میتونم کنترل کنم که کمبود فضا دارم یا نه
( به نظرم شاید در دیتابیس کمبود فضا می اورید (چون جداول دیتابیس 2.5 هم روی همون دیتابیس قدیم ایجاد میشه))
و چطور میتونم اونو حل کنم
لازم به ذکره من تو مهاجرت هیچ مشکلی ندارم تمام عکسها و ... منتقل شدن فقط از 650 مطلب ، 70مطلب مهاجرت کرده همین
تو پنل هاست گرينه اي به نام disc space وجود داره كه امار فضاي مصرف شده براي هر قسمت رو نشون ميده
تو cpanel ( اگر از سي پنل استفاده ميكنيد) در نوار كناري صفحه اول اين موارد اتومات ليست شده است
سلام و خسته نباشید
من هم یک مشکل همین گونه دارم با این تفاوت که میخوام جوملا 1.5.26 رو به جوملا 2.5.4 انتقال بدم ولی بر روس سیستم توسط لوکال هاست xampp
آخرین نسخه com_jupgrade-2.5.1 هم دانلود کردم
فقط مشکل اینجاست که طبق آموزش گفته شده باید آخرین نسخه جوملا را خود برنامه دانلود و از فایل زیپ اکستراکت کند و در صورتی که بر روی لوکال باشد چنین عملی انجام نمیشود
من آخرین نسخه جوملا را بر روی سیستم دارم.
چه طور میتوانم مسیر معرفی کنم تا این انتقال انجام شود.
چون در حال حاضر هیچ تغییری اعمال نمیشود و فقط پیغام خطا زیر نمایش داده میشود
Checking and cleaning...
406: cURL not loaded
با تشکر
سلام
1-حتی الامکان از ومپ سرور 2.0 استفاده کنید
2-روی لوکال هم میشه ارتقا داد به شرطی که اینترنت داشته باشین تا فایلها دانلود بشند
3- با مرور گر دیگری تست کنید (به نظرم کروم از فایر فوکس بهتر جواب میده تو این مورد)
موفق باشید
این روش را روی مرورگر دیگر هم انجام دادم ولی باز هم جواب نداد.
بر روی هاست انجام دادم ولی به علت محدودیت فضا هاست نمیوان تمام مراحل را به پایان رساند.
تنها راهی که میتوانم انجام دهم این است که یک بک آپ از هاست تهیه کنم و به صورت آفلاین با لوکال انجام دهم.
ولی این روش روی لوکال جواب نداد و فایلی را دانلود نمیکند.
تنها مشکل بنده این است که اون مسیری که فایل را باید دانلود کند به جای آن مسیر فایل روی سیستم را به jupgrade بدهم تا مراحل به پایان برسد.
ممنون میشوم کمکم کنید.
با تشکر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
با سلام
ببخشید من میتونم جوملا 1.5 خودم را با تمام مطالب به wamp منتقل کنم اونجا ارتقا بدم و بعد ارتقا داده سایت را به هاست انتقال بدم؟
با سپاس
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]