-
optimize image
عموماً مفهومش توی اینچنین سایتهایی اینه که شما تصاویر رو از اون حدی که هستند با مشخصه ارتفاع و عرض کوچکتر و بزرگتر کردید ! این یعنی تصویری که لود میشه حجمش بیشتر از اونی هست که باید باشه !
مورد دوم هم یعنی اینکه شما با یک merge کننده فایلهای js و css مشکتون حل خواهد شد ! rokgzip یک افزونه معروف برای این منظور هست !
عموماً این سایتهای اینچنینی به این سبک عمل میکنند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
امکانش هست در مورد افزونه دوم " merge کننده فایلهای js و css ، rokgzip " بشتر توضیح و راهنمایی کنید.
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
سلام
بلاگین و یا راه های دیگری هم وجود دارد که باعث بهینه سازی و بالا بردن grade سایت شود ؟
-
موارد زیاد هستند ! شما بهتره کمی در اینترنت جستجو کنید و دانشتون رو در این قسمت افزایش بدید. انقدر موارد زیاد هستند که نمیشه همه رو بیان کرد !
اگر سوالی هم بوجود اومد میتونید مطرح کنید تا به شما پاسخ داده بشه تا بتونید سریعتر این راه رو پیش برید.
اگر دانشتو کافی شد و تونستید مقاله ای رو در اینباره بنویسید خوشحال میشیم در دانشنامه جوملا فارسی با نام خودتون منتشر کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
پش از جستجو های فراوان دراین باره به راه کارهای زیادی اشاره شده بود، که چکیده از آنها را به صورت مقاله ارائه دادم که امیدوارم برای دیگران قابل قبول باشد و سودآور.
حال از شما چند سوال و راهنمایی دارم؛ من یک سایت مجله خبری تفریحی و سرگرمی دارم و به دنبال راه و ترفند مناسبی برای افزایش grade و بهینه سازی سرعت صفحات هستم
این چکیده هم که تهیه کردم باعث بالابردن آگهی در این باره شد، اما حال نمی دانم چه افزونه، بلاگین، نرم افزارهایی برای کاره بنده مناسب تر است، که این به گردن شما میفتد،
البته در صورتی که بلاگین و... خود باعث کندی سایت و حجم نشوند!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
تک تک سوال کنید بهتون راهنمایی خواهیم کرد ! هر موردی که نیاز به افزونه براش فکر میکنید هست رو بگید تا راهنمایی کنیم ! :)
مقاله رو از منابع خاصی کپی کردید یا خودتون نوشتید ؟ برای حفظ حقوق مولف سوال میکنم :) در ویکی مطالب با حفظ حقوق مولف ذکر میشود ! :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
سلام
خیر منبع خاصی ندارد، خلاصه جستجو و جمع آوری و چکیده از مقاله های منتشر شده در این باره است.
-
آقا من این بلاگین را دانلود کردم بعد فعالش کردم سایت بالا نمیومد یعنی صفحه سفید بود، غیره فعالش کردم باز هم صفحه سفید بود !!!
بعد کلا حذفش کردم، بعد از مدتی سایت به حالت اولیه برگشت (زهره ترک شدیم به خدا ) علتش چیه و آیا نتظیم خاصی دارد بعد از نصب ؟!!
-
صفحه سفید یعنی خطایی در سایت هست و چون display_error خاموش هست پیغام خطا نمایش داده نمیشود و صفحه سفید میادش
روشن کنید تا ببینید چه پیغامی مشاهده میکنید !
تنظیم خاصی نداره ! یه پلاگین هست که میتونید برید ببینید آیتمها دقیقاً چی هست ! :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست