دلیلش رو پیدا نکردم ولی با دادن
padding-right: 280px;
به id لوگو مشکل برطرف میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
دلیلش رو پیدا نکردم ولی با دادن
padding-right: 280px;
به id لوگو مشکل برطرف میشه
آها پیداش کردم باید از این 185 باشه
h1#khLogo { float: right; margin:-11px018px0; position: absolute;right:185px; }
مشکل رو فهمیدم چی هست!
شما در خط از فایل template.css یه کپی بگیر (خراب نشه)!
این مراحل رو چک کن ببین درست میشه یا خیر !
فایل template.css رو باز کن - خط 54 کد زیر رو :
بهکد:h1#khLogo a.cssLogo { background: url('../images/logo.jpg') no-repeat 0 0; display: block; height:86px; margin: 0; text-indent: -999em; width:966px; }
تغییر بده !کد://h1#khLogo a.cssLogo { background: url('../images/logo.jpg') no-repeat 0 0; display: block; height:86px; margin: 0; text-indent: -999em; width:966px; }
بعد در خط 40 کد زیر رو :
بهکد:#khPageTop{background: url('../images/header.png') repeat-x left top;height:102px;padding:0 5px;}
تغییر بده !کد:#khPageTop{background: url('../images/logo.jpg') repeat-x left top;height:102px;padding:0 0px;}
فایل رو ذخیره کن ! سایتت رو چک کن !
موفق باشی
حمید جان آنلاین هستید؟
کاری که گفتم رو انجام دادید؟! نتیجه رو اعلام کنید !
حمید جان آنلاین هستید؟
حمید جان راستش میترسم خرابترش کنم. مشحصات هاستو بفرستم شما میتونید منو شرمنده کنید؟!
خراب نمیشه !
گفتم که قبل از تغییر فایل template.css یک کپی از کدهاش بگیر ! اگه خراب شد برشگردونی
اوکی
مهندس جان راستش زیاد سر در نمیارم. نمیدونم ازکجا برم و چگونه ذخیره کنم ؟ برای همینه هی مزاحم شما میشم.
میخوام یاد بگیری ! واسه اینه که میگم نیا مسنجر!
طبق عکسهای زیر عمل کن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]