ساعت از روی سرور نشان داده می شود برای تنظیم اختلاف ساعت در قسمت مدیریت
بخش کاربری ----> تنظیمات کلی ---> ناحیه
بروید و اختلاف زمان با سرور را مشخص کنید .
یاعلی
نمایش نسخه قابل چاپ
ساعت از روی سرور نشان داده می شود برای تنظیم اختلاف ساعت در قسمت مدیریت
بخش کاربری ----> تنظیمات کلی ---> ناحیه
بروید و اختلاف زمان با سرور را مشخص کنید .
یاعلی
مجیدجان ممنون از راهنماییتون
اختلاف ساعت ما با سرور 8:30 ساعت هست اما در تنظیمات چنین عددی نیست یا باید 8 رو انتخاب کرد یا 9 رو و نتیجتا ساعت یا نیم ساعت جلو هست یا نیم ساعت عقب !!! این مشکلو چطور باید حلش کرد ؟
ممنونم
سلام
راه حل اول
فایل configuration.php با یک ویرایشگر باز کنید $mosConfig_offset را هر عددی دلتون می خواهد بزاریم مثلا 3.5 ولی در این حالت هیچ وقت در بخش تنظیمات کلی تنظیمات را ذخیره نکنید یا تایید نکنید چون مامبو قاطی می کنه
راه دوم
در این مورد نیز به اینجا می توانید مراجعه نمایید.کد:<?php echo jdate("l j F Y H:i",time() + ($mosConfig_offset*60*60)+(30*60)); ?>
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی/خداحافظ
احمدزاده جان ممنون از لطفتون
من این کد رو جایگزین کد قبل کردم اما در قسمت تنظیمات کلی > ناحیه زمانها یکساعت یکساعت هستند آیا راهی وجود داره که این کد مستقلا عمل کنه و زمان رو به ساعت ما رو نشون بده یا اینکه من اضافه بر جایگزینی کد جدید میبایست کار دیگه یی هم انجام بدم
ممنون از راهنماییتون
سلام
فایل داخل این بسته فشرده را در مسیر
administrator\components\com_config
کپی نمایید(دقت کنید اول فایل همنام را پاک کرده وفایل جدید را کپی نمایید) مشکل شما حل خواهد شد. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی/خداحافظ
[quote author=رادمهر link=topic=4551.msg27872#msg27872 date=1170854763]
محتوای ماژول کد html قبول میکنه
میخوای تو سایتت نمایش بدی باید بزاری تو قالب.
[/quote]
من هم فکر کنم مشکلی شبیه به این دارم گفتم به جای باز کردن تاپیک اضافی هیمن جا مطرح کنم
آیا ماژول دلخواه فقط html ساپورت میکنه تاکید میکنم فقط
و مثلا اگر بخواهیم مثلا کنتور های مختلف را بگذاریم و یا مثلا گوکل ادز و یا طرح شکار پیج رنک آقای گلوریا اصغرزاده را تنها راهش این است که در خود قالب این کار رو انجام بدیم و نمیشود تحت یک ماژول باشد؟
بهترین جا خود قالب هست
چون اینها چیزی نیستن که بخواین هر روز آپدیتشون کنید.